Saunalahti GMS tai GMS2 ja GPRS?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja falkoni, 5/7/04.

 1. falkoni

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/6/04
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  0
  Olen tähän saakka ollut tyytyväinen Soneran asiakas (liittymänä Privat Duo), mutta nyt kun uutta puhelinta olen hankkimassa (luultavasti SE K700i) niin tuli mieleen myös liittymää vaihtaa. Tällä hetkellä kun merkittävä osa puhelinlaskusta syntyy kuukausimaksusta, niin alkoi nuo Saunalahden tarjoamat kuukausimaksuttomat kiinnostamaan. GSM2 ilmeisesti maksetaan myös vastattavista puheluista, eli se ei välttämättä niin kiinnosta (täytyy vielä laskeskella), mutta mites noin yleensä käyttäjien kokemukset Saunalahden liittymien toiminnasta?

  Toimiiko liittymä ja yhteydenpito ks. yrityksen kanssa myös ongelmatapauksissa? Onko liittymän kuuluvuus hyvä? (DNA ja ex-radiolinjan kanssa ainakin ollut tietyissä paikoissa - mm. loma-asunnoilla - ongelmia, mutta Sonera toiminut kaikkialla)

  GPRS:ää en paljon käytä, mutta aina välillä jotain wap sivuja selailen, joten senkin toiminta kiinnostaisi. Toimiiko ja löytyykö toimivat asetukset puhelimeen helposti?

  Tai jos Saunalahti on huono valinta, niin tarjoaako kukaan muu varteenotettava operaattori liittymää jossa olisi kuukausimaksu lähellä ~0 euroa?
   
 2. Ville_A Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1672
  Tykkäykset:
  0
  Tarkoittanet tuota puhelumaksua, joka peritään, kun puheluun vastataan. Tarkoittaa sitä, että soittaessasi kyseisellä liittymällä maksat aloitusmaksun puhelusta, kun puheluun vastataan - ei suinkaan sitä, että puheluiden vastaanottaminen maksaisi.
   
 3. SilentPoet

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/02
  Viestit:
  267
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Corby Pro & Elisa
  Ei siinä nyt sentään vastaanottamisesta makseta, onneksi.
  Tosin GSM2 sisältää kyllä 8 sentin puhelukohtaisen maksun, joka veloitetaan jokaisen puhelun alussa, joten liittymä sopii lähinnä pitkiin puheluihin.
   

Jaa tämä viestiketju