Saunalahti-ACN

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Team Coordinator, 27/2/04.

 1. Team Coordinator

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/04
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  0
  Odottelinkin, että milloin Saunalahti rupeaa todella kilpailemaan ACN:n kanssa. Tänään koitti se päivä!

  Saunalahdella ja ACN:llä tuntuu olevan todella kova kilpailu keskenään ja näyttäisi siltä, että ACN:n tekemä haaste on otettu vastaan.
  Tällä hetkellä taistellaan asiakasmäärässä sijoista 4. ja 5.

  Kukaan ei voi tällä hetkellä sanoa, että kumpi on suurempi, sillä virallisia tietoja ei ole saatavilla ja ainakaan Saunalahden puolelta niitä ei voi julkaistakaan vielä. ACN saattaa kohtapuoliin ilmoittaa, että paljonko sillä on tilattuja liittymiä, mutta se luku ei kelpaa.

  Saunalahti rupesi tänään tarjoamaan Saunalahtelaisessa puheluita 0€/min Saunalahden liittymiin.
  Vaikka Saunalahti tarjoaa "ilmaiseksi", niin uskon, että kampanja ei ole yhtä tehokas, kuin ACN:llä, sillä toimintatapa on erilainen.


  Monet eivät ymmärrä sitä, että on joskus järkevääkin tarjota jotain "ilmaiseksi". Monet epäilevät, että ACN on hetken päästä konkurssissa, kun tarjoaa ilmaisia puheluita, mutta nyt on Saunalahti hypännyt samaan kelkkaan.

  Tästä näette, että ei se Soneran perimä verkkovuokra verkon sisäisistä puheluista voi kovin suuri olla.
   
 2. lemon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1477
  Tykkäykset:
  0
  Itse en tuota havainnut mainoksissa. Ainoa missä tuo sana 'ilmainen' pisti silmään oli heidän tiedote, joka näyttää myöskin äkkiä vilkaistuna korjaantuneen. Sekä tiedotteessa että mainoksessa on maininta aika ja määrärajoituksesta. Taas ACN:n mainonnassa ei ole kerrottu että siinä olisi jokin määrärajoitus, kuten eräät lähteet ovat maininneet.
   
 3. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Saunalahti on juuri julkaissut omat lukunsa ja siitä määrä ei nyt vielä monilla tuhansilla ole muuttunut. ACN:n määrää on vaikea edes arvioida. Siitä kun kuulee vähän väliä mitä ihmeellisimpiä lukuja.

  Saunalahti ei mainosta sanalla ILMAINEN liittymäänsä, vaan "Saunalahtelaiset puhuvat toisilleen hintaan 0 €/min!". Lisäksi Saunalahti on määritellyt tarkasti paljonko sitä saa käyttää "Tarjous koskee niin uusia kuin vanhojakin Saunalahtelaisia ja sisältää puhetta 1000 min/kk". Tämä poikkeaa ACN:n tavasta todella paljon ja jos mielestäsi näet että Saunalahti mainostaa tuota ilmainen-sanalla jossakin, niin kerro ihmeessä.
   
 4. Team Coordinator

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/04
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  0
  Team Coordinator korjaa!

  Korjasin virheen!

  Saunalahti ei mainostanut ilmaista!
   
 5. Pappa-Smurffi

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/04
  Viestit:
  338
  Tykkäykset:
  0
  Saunalahdella oli vuodenvaihteessa noin 144000 liittymää, ACN:llä korkeintaan noin 25000-35000, kuten tuolla toisessa ketjussa markkinaosuuksista jokin aika sitten keskusteltiin.

  Ei siinä minun mielestäni ole mitään epäselvää kumpi on suurempi, ja kumpi pysyy suurempana vielä pitkään.

  Ennen kuin ACN:ssä johtajat ymmärtävät sanan "asiakaspalvelu", ei heillä ole asiaa 5. sijaa korkeammalle.
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Piti sitten aloittaa uusi ketju?
  Tässa asiassa tuskin kukaan epäilee etteikö Saunalahti olisi suurempi.
   
 7. Mikse

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/12/03
  Viestit:
  164
  Tykkäykset:
  0
  Tässä on vaan se perustava ero, että näistä Saunalahtelaisista soitetaan muihinkin operaattorisuuntiin kuin Saunalahteen...
   
 8. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Ei ACN pysty todellisuudessa ohittamaan Saunalahtea. Käsitystä "asiakaspalvelu" tai "selkeät toimitusehdot" ei ole ACN:llä olemassa. Suurin osa Suomalaisista tajuaa mistä verkostomarkkinoinnissa on kysymys ja että se ei lyö laajamittaisesti läpi Suomessa. ACN asiakkuussuhteet jäävät monessa tapauksessa lyhyiksi.
   
 9. ACN Edustajat

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/1/04
  Viestit:
  112
  Tykkäykset:
  0
  Re: Team Coordinator korjaa!

  Älä suotta korjaile, kyllä Saunalahti käyttää sanaa 'ilmaiseksi' mainonnassaan, vaikka liittymässä on kuukausimaksu.
  Vaikea nähdä mitään eroa noiden mainosten välillä, mutta silti Saunalahti hakee ACN:ää markkinatuomioistuimeen samasta asiasta johon he itse 'syyllistyvät'.

  Voidaan vetää vain yksi johtopäätös, kilpailija on Saunalahdelle liian vahva.

  http://mobile-team.trusty.com/saunalahti
   
 10. liekki

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/7/03
  Viestit:
  517
  Tykkäykset:
  0
  Re: Team Coordinator korjaa!

  Pystyt siis vihdoinkin myöntämään harrastavasi virheellistä mainontaa lupaillessasi sivuillasi ilmaisia puheluita.
   
 11. Kermo

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/2/04
  Viestit:
  355
  Tykkäykset:
  0
  korjaukset

  nyt mennään pilkunviilauksiin.. nimittäin puheluista aiheutuvat kulut ja puhelinliittymän omistamismaksu ovat käytännössä eriasioita (mutta liittymän omistaja maksaa kuitenkin nämä kaikki liittymästä aiheutuvat kulut) mutta nyt vedetty yhteen kaksi asiaa nimittäin ilmainen sanan kohdalla on kyse soitetuista puheluista saman liittymän väleillä ja kun liittymän omistamismaksu on se 4.73€ niin näinhän tässä käy. mutta sitä asiaa mitä mainonta koskee on aika kohde tarkkaan määritelty.

  mutta jos sanottaisiin että: esim acn:n on maksuton niin silloin olis kyseessä mainostamisessa valehtelu/tai valheellinen informaatio. mutta kun sanotaan että puhelut! kaikkien frendsliittymien välillä on maksutonta, tarkoittaa se tasan sitä; puhumisesta frendsistä frendsiin on siitä ajasta jonka puhuu ei laskua kerry. toinen asia on se onko se raja nyt ja missä se raja kulkee. kirjoitin tästä kyllä jo tonne aiempaan, ylempänä olevaan linkkiin jonnekkin 52 sivulle :)
   
 12. smrk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/03
  Viestit:
  1446
  Tykkäykset:
  44
  Re: korjaukset

  Olennaista kuitenkin on, ettei puheluita voi soittaa omistamatta liittymää. Siksi puhelut eivät ole ilmaista. Sanan ilmainen käyttö nimenomaan on kielletty, jos edellytetään jonkin muun maksullisen tuotteen tai palvelun ostamista. Olen tällä aikaisemminkin käyttänyt ADSL liittymiä vertauksena. Kukaan ei hyväksyisi mainontaa, jossa sanottaisiin "Surffaa ilmaiseksi", jos sillä myytäisiin ADSL:ää, joka maksaa 50 euroa kuussa. Missä on se periaatteellinen ero, joka määrää, että ADSL:llä surffaaminen ei ole ilmaista, mutta ACN:llä puhuminen olisi? Onko ero vain mielikuvissa? ACN tuntuu halvalta, joten perusmaksua ei tunnuta otettavan huomioon, mutta ADSL:n 50 euroa on sen verran kallis, ettei sitä voi noin vain sivuuttaa. Halpa kuitenkaan ei ole sama kuin ilmainen.

  Ne voivat olla lisämaksuttomia, mutta ne eivät ole maksuttomia, koska joutuu maksamaan perusmaksun. Mikä tässä on niin vaikeaa? Jos joutuu maksamaan, ei se ole maksutonta tai ilmaista.
   
 13. augusti

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/1/04
  Viestit:
  272
  Tykkäykset:
  0
  Re: korjaukset

  Yritätkö tuota maksullisuutta itsellesi vai muille selitellä jos muille yritit, niin voin sanoa että surkeasti epäonnistuit. Ei sitä ACN liittymää pelkästään niitä ilmaisia puheluja varten oteta.
  Ainakin luulen niin ja kuukausimaksun joudut maksamaan joka tapauksessa vaikket soittelisi lainkaan.

  Lähtötilannehan on kuitenkin se, että kaikenlaisia puheluja vartenhan liittymä hankitaan. Kuvittelepa tilanne jos ACN:n kaikki puhelut olisivat maksullisia ja olet hankkinut liittymän jo aiemmin ja sulle luvattaisiin, että saatkin tästälähtien puhua ilmaiseksi MF-liittymien vällillä, eikö ne puhelut silloin ole ilmaisia siihen lähtötilanteeseen nähden joka on mielestäni tässä se oleellisin asia.

  Yritetäänkö tässä nyt tehdä ACN edustajien työ niin vaikeaksi ettei se enää suomenkielellä onnistuisi. No tuo on tuhoon tuomittu yritys ja ACN tulee vauhdilla kasvamaan, eikä pelkästään Saunalahden kiusaksi ja jotkut Saunalahdella rikastuneet ovat jo huomanneetkin ajan merkit ja tehneet oikeat johtopäätökset viimeaikaisesta kuohunnasta.

  PLehden esittämää vetoa en siinä muodossa hyväksy missä se esitettiin, koska tiedän, että ei Saunalahtea vähällä konkurssiin asti päästetä, mutta jos vetoa on asiasta pakko lyödä, niin mitenkä olisi sellainen veto, että jos ACN tulee lyömään Saunalahden todellisissa liittymämäärissä tämän vuoden aikana. Niin olkoon panos vetoon ACN starttipaketti mikä on helposti toteutettavissa eikä tarvitse kenenkään lähteä tuonne lumituiskuun mehua ja pipareita jakamaan ja mikäli häviäisin vetoni tulen sijoittamaan lisää Saunalahden osakkeisiin ko. summan. Huom. kikkailuja asiassa en hyväksy...
   
 14. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Re: korjaukset

  Oletan, että ACN liittymä otetaan vain ja ainoastaan näiden puheluiden takia, sillä kaikilla muilla osa-alueilla ACN ei ole mitenkään erityinen liittymä. Luulen itseasiassa että suuri osa hankituista asiakkaista pitää itseasiassa toistakin liittymää ja soittelee ACN:llä vain näitä maksuttomia soittoja.
   
 15. plehti Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/4/03
  Viestit:
  2078
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Saunalahti
  Re: korjaukset

  Mistäköhän ACN:n edustajille on tullut hillitön tarve kilpailla liittymämäärissä? Luulisi, että edustajia kiinnostaisi se kuinka paljon liittymistä puhutaan maksullisia puheluita, joista he saavat jos saavat rahaa provision muodossa. Itselleni on yks'ja'sama kuinka paljon ACN:llä on tai on olematta liittymiä.

  Minulle ja kaikille muillekin Saunalahden työntekijöille on todella merkitystä sillä, että pystymme tarjoamaan kannattavasti asiakkaillemme edullisia ja toimivia tele- ja internet-palveluita nyt ja tulevaisuudessa.

  T: Panu.
   
 16. Verre

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/8/03
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Re: korjaukset

  Juuri tällainen on tuntuma itsellänikin. Eli otetaan ACN liittymä periaatteella "eihän tässä mitään menetä" ja näin myös monet IE:t liittymiä myyvätkin. Yleensä liittymän ottaa kaveriporukka jotta voisi puhua näitä maksuttomia puheluita. Eli mistään palveluista ei todellakaan puhuta.
   
 17. augusti

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/1/04
  Viestit:
  272
  Tykkäykset:
  0
  Re: korjaukset

  No tuo tuntuma ehkä tulee vain tämän hetken kuohunnasta, ei ACN:n normaalikaan 15 cnt hinta, joka ei tule olemaan mikään kiveen hakattu, ole mikään sellainen hinta ettei sillä voisi tarpeelliset puhelut soittaa ja tarpeettomat puhelut voi mielestäni maksaa vaikka 10 minuutti.

  Itse kun, en piittaa tulla ACN:n myynnillä kovin "rikkaaksi", ei motiivini ole markkinoida sitä hetken huumalla vaan pitkäaikaisena pysyvänä hinnan alennuksena. Ja mielestäni keskustelut muiden ihmisten kanssa on tuonut varmuuden, että he ovat asian "juonen" ymmärtäneet.

  Ja se, että mikäli ACN ei todellakaan pysty eikä yritä parantaa palveluaan tulee olemaan todellinen kompastuskivi, mutta jos joku muukin operaattori on joskus pystynyt määrättyyn tasoon, niin miksi se ei myös ACN:lle onnistuisi. Erotettakoon ACN:n VM-markkinointitapa siitä omaksi yksikökseen.

  Plehdelle vielä: Ei minullekaan ACN:n liittymämäärä mikään itseisarvo ole, mutta markkinamittariksi se näillä foorumeilla on luotu ja sillä mittarilla sitä tullaa arvostamaan. Vaikka noista laatukriteereistä olen kanssasi samoilla linjoilla, on tarjoukseni vastavetona edelleen voimassa.
   
 18. Killerwhale

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/7/03
  Viestit:
  801
  Tykkäykset:
  0
  Augusti:

  Tosiasia on se, että kaikki tuntemani ihmiset, jotka ovat ottaneet ACN:n liittymän käyttävät sitä vain ja ainoastaan tässäkin topicissa useasti mainittujen maksuttomien puhelujen soittelemiseen.

  Turha sitä on mitään olettaa, faktaa kehiin.
   
 19. augusti

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/1/04
  Viestit:
  272
  Tykkäykset:
  0
  Missä kohtaa oletan?
  Kuinka monesta ihmisestä puhut? Et varman kovinkaan monesta, vai tuntuuko sinusta siltä, että kaikilla tuntemillasi ihmisillä on jotenkin aivokapasiteetti rajoittunut.
   
 20. Killerwhale

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/7/03
  Viestit:
  801
  Tykkäykset:
  0
  augusti kirjoitti:
  "No tuo tuntuma ehkä tulee vain tämän hetken kuohunnasta, ei ACN:n normaalikaan 15 cnt hinta, joka ei tule olemaan mikään kiveen hakattu, ole mikään sellainen hinta ettei sillä voisi tarpeelliset puhelut soittaa"

  Em. on oletus.

  Puhun noin viidestätoista ihmisestä, jotka ottavat hyödyn irti ACN:n tarjoamista maksuttomista puheluista. Ja ei, minusta ei tunnu, että tuntemillani ihmisillä olisi rajoittunut aivokapasiteetti. Tekeekö esim. kakkosliittymäksi ACN Mobile Friends -liittymän vain maksuttomia puheluista varten ottaminen ihmisestä aivokapasiteetiltaan rajoittuneen?!?
   

Jaa tämä viestiketju