Saunalahden TiVKor-liittymän tekstiviestinumerot

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja gege, 1/10/03.

 1. gege

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/10/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Mulla on ollut otsikon mukainen kännykkäliittymä käytössä jo puolisen vuotta, ja tänään ilmeni ensimmäistä kertaa pientä ongelmaa. Oon nyt reilun tunnin verran yrittänyt soittaa Saunalahden asiakaspalveluun, mutta se jonotus ei vaan näytä loppuvan... Ajattelin sitten tulla tänne kysymään, että onko muilla tapahtunut samaa.

  Tässä liittymässähän on tekstiviestit ilmaisia viiteen kännykkänumeroon... Tänään menin katsomaan netistä puheluerittelyä, ja parin päivän ajalta oli laskutettu normaalisti viesteistä niihin numeroihin, mihin viestien pitäisi olla ilmaisia. Tuhannen viestin raja ei ole ollut lähelläkään ylittymistä, joten vika ei ole siinäkään. Sitten avasin sen sivun, mistä näkee ja voi muuttaa niitä tekstiviestinumeroita, ja se listahan oli täysin tyhjä. En ollut sitä ennen avannut sitä sivua varmasti kuukausiin, joten itsekään en sitä ole voinut onnistua tyhjentämään.

  En nyt tiedä mitä pitäisi tehdä, kun en halua Saunalahden laskuttavan minua turhasta, jos laitan ne numerot uusiks siihen listaan (viiden euron muutosmaksu). Toisaalta en viitsi lähettää viestejä näihin ilmaisiin numeroihinkaan, kun siinäkin voisin joutua maksamaan turhasta...
   
 2. shadow

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/4/03
  Viestit:
  755
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  N95
  Nyt tulee täysin off topic mutta ajattelin sen nyt tähän laitta kummiskin eli voiko noita numeroita viittä kaveria vaihdella ja jos voi onko siinä jotain rajoituksia..
   
 3. Derryth Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/6/03
  Viestit:
  351
  Tykkäykset:
  7
  Voi vaihdella. Voit tehdä yhden päivän aikana niin monta muutosta kuin haluat, ja se maksaa kai sen 5 euroa. Muutos astuu voimaan aina vuorokauden vaihtuessa.
   
 4. gege

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/10/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Voi, mutta vaihto maksaa 5 euroa... En muista oliko se 5 euroa per numero, saattoi mennä jotenkin niin että samalla maksulla sai vaihtaa niitä numeroita saman päivän aikana miten halus, tai jotain tollasta... Eiköhän asian saa tarkistettua osoitteesta http://www.saunalahti.fi

  Edit: Joku ehti ensin... :)
   

Jaa tämä viestiketju