Saunalahti Saunalahden spämmiliittymät

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja leon, 14/12/11.

 1. leon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/2/09
  Viestit:
  111
  Tykkäykset:
  1
  En löytänyt sopivaa kettinkiä, joten avasin uuden.

  Huomasin saavani spämmiä saunalahdelta gmailiin, jota en ole koskaan saunalahdellle luovuttanut ja käytössäni ei tietääkseni ole spämmiliittymiä, käytössäni on tuplalaajakaista ja norppa+. Laitoin pyyntöä saunikselle päin spämmäämisen lopettamiseksi, saa nähdä, mitä vastaavat. Laitoin spämmit roskapostiin, joka gmailissa opettaa järjestelmää tunnistamaan roskapostin, nyt sauniksen spämmi on tullut suoraan roskapostilaatikkoon, mutta haluan kyllä periaatteessakin katsoa asian loppuun asti.
   
 2. Mash1 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  16/2/11
  Viestit:
  1445
  Tykkäykset:
  133
  Puhelinmalli:
  Nexus 6P
  Käyppäs lukemassa Norppa+-liittymän ehdot uudestaan tuolta http://saunalahti.fi/gsm/gsmnorppaplus.php. Suora lainaus siitä boksista missä tämä lukee jopa kohtalaisen isolla "Saunalahden sekä valittujen yhteistyökumppaneiden etuja ja tarjouksia mm. teksti- ja multimediaviestillä sekä sähköpostilla." Se, että ne tulee postiin mitä et ole ilmoittanut on oudompi juttu.
   
 3. leon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/2/09
  Viestit:
  111
  Tykkäykset:
  1
  Kiits, en ole lukenut kaikkea pienellä painettua.
   
 4. timo-gk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/11/09
  Viestit:
  1608
  Tykkäykset:
  196
  Puhelinmalli:
  Kaikenlaisia
  Mitä spämmiä sieltä tarkkaanottaen tulee? Meidän perheessä useampikin näitä ns "plus"-liittymiä eli mihin Saunalahti voi halutessaan lähettää mainoksia yms., mutta jostain syystä ei ole tullut muutamaa hassua tapausta lukuunottamatta sms- tai email-mainontaa. Tiedä sitten että miksi näin, toisille tulee ja toisille ei, mutta hyvä näin omalta kannaltani. ;)
   
 5. leon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/2/09
  Viestit:
  111
  Tykkäykset:
  1
  Saunalahti/ a-lehdet, lehtimainontaa, joku pirun kilpailu,lippupisteen mainontaa, noin kaksi mainosta per viikko. Nytten tosiaan opetin gmailin laittamaan ne suoraan roskapostiin, niin eipä noista haittaakaan ole.
   
 6. Testailija

  Testailija Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/12/04
  Viestit:
  1553
  Tykkäykset:
  62
  Puhelinmalli:
  Lumia 950
  Tekstiviestinä on tullut n. kaksi mainosta per vuosi.
   
 7. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Minullekin tulee noita mainosviestejä sähköpostiin. Vähintään kerran kuussa, joskus useammin. Jotenkin tympäisee kun periaatteessa lähes sama mainos tulee monta kertaa lyhyehkön ajan sisällä. No olen ottanut pitkälti saman asennoitumisen kuin edellinen kirjoittaja, joten hukkaan menee mainostus(raha). Tarjoukset eivät edes ole kovin kummoisia, joten kynnys hankkia mainostajilta jotain on oikeastaan vain kasvanut. SMS-mainoksista en osaa tarkemmin sanoa, kun liittymä on lähinnä pölyttynyt pöytälaatikossa. Pitäisi huvikseen laittaa tuo liittymä johonkin varapuhelimeen ja seurata tilannetta.
   
 8. thehulk

  thehulk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/6/03
  Viestit:
  1969
  Tykkäykset:
  130
  Puhelinmalli:
  Samsung Area 52 Radio edition
  Mitä te valitatte, kun itse olette kyseisen Norppa+ liittymän ottaneet???

  Vaihtoehtona olisi myös Norppa -liittymä (ilman plussaa) ja siihen ei tule mitään mainoksia. Hinnoissa ero vain muutamia hassuja sentin kymmenyksiä.

  Norppa Plussa
  Kuukausimaksu 0,66 €
  Puhelut kaikkiin kotimaisiin GSM- ja lankaliittymiin vain 0,066 €/min
  Tekstiviestit kaikkiin GSM-liittymiin 0,066 €

  Normi Norppa
  Kuukausimaksu 0,90 € (+ halutessasi puhelin)
  Puhelut kaikkiin kotimaisiin GSM- ja lankaliittymiin vain 0,069 €/min
  Tekstiviestit kaikkiin GSM-liittymiin 0,069 €/kpl

  Kumpaankin saa kaiken lisäksi euronpäivät tarjouksen, joten hurja hinta ero kapenee edelleen.
   
 9. Testailija

  Testailija Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/12/04
  Viestit:
  1553
  Tykkäykset:
  62
  Puhelinmalli:
  Lumia 950
  Niin minä en ainakaan valittanut, vaan päinvastoin. Kehuin, että on tullut vain pari mainosta per vuosi.
   
 10. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Minulle tuli noita mainoksia jo ennen "plussaliittymääkin". Liekö jäänyt markkinointikielto ruksimatta jonkin toisen tuotteen tilaamisen yhteydessä. Kuten sanottua niin eipä tuo pahemmin stressaa, lähinnä ihmetyttää kun jaksavat spämmätä noita mainoksia. Ei kai kukaan tilaile mitään noiden huonojen tarjousten perusteella...?

  Korjataan sen verran, että käytössä on saattanut olla aiemmin joku plus-tunnuksella varustettu liittymä kakkosliittymänä ennen Norppa+ -liittymää, en jaksa äkkiseltään muistaa ulkoa ilman tarkastamista. Tämä nyt ei tietenkään muuta suhtautumistani noihin mainosviesteihin ja niiden toteutukseen.
   
 11. samu87

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/2/10
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  DHD + Saunalahti
  Multa löytyy myös tikka+ liittymä. Spammia tulee parin tekstarin verran viikossa. Mutta koska puhelin on Android, niin löytyy kätevästi softa joka ohjaa nämä "kaupalliset tiedotteet" suoraan ohi viestilaatikon.

  Ei ole paljon häirinnyt sen jälkeen. Jos jotakuta kiinnostaa kokeilla niin softan nimi on AntiSpamSms
   
 12. Kerttula

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/2/11
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  7
  Saunalahden pakkomainokset

  Aikanaan siirtyessäni saunalahden asiakkaaksi liittymistä oli kaksi versiota. Toinen oli ilman mainoksia ja toinen mainosten kera. Mainoksilla oleva liittymä oli muuten sama sama kuin ilmankin, mutta kk-maksu oli vähän halvempi. Nyt ei on enää yksi versio ilman mainoksia ja se on joka suhteessa karvalakkimalli.

  Olen yrittänyt viestittää saunalahdelle eri kanavia, että tämä on huono tilanne. Ilmeisesti turhaan. Seuraavakksi ajattelin kerätä addressia. Jos potentiaalisille mainostajille voisi esittää "me emme ikinä ostaa mitään, mitä tätä kautta mainostetaan" addressin riittävän pitkällä nimilistalla, se voisi tehokkaasti syödä saunalahden markkinat ja tuoda kiinnostusta myös tavallisten liittymien tarjontaan.

  Tässä vaiheessa kuitenkin minua kiinnostaisi tietää, olenko asiassani yksin. Minä olen valmis maksamaan euron enemmän kuussa liittymästä ilman mainoksia, tai vaikka parikin. Entä muut?
   
 13. WeirdFM

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/7/13
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  ZTE Blade
  Mulla on nyt kolmatta vuotta menossa norppa+ kampanja -liittymä mainosten kanssa. Tuona aikana on tullut n. 10 tekstiviestimainosta saunalahdelta. Sähköpostiin ei ole muistaakseni tullut mitään, vaikka osoite on kyllä Saunalahdella tiedossa.
   
 14. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Norpan oli kai maininnut vain yksi postaaja.

  Jos vilaset SLn liittymä tarjontaa (ja SL ketjua), niin GSM puheliittymissä pikaisesti katsoen ainoa ei mainosrahoitteinen liittymä on "Kelpo", ja kun muistetaan että kuluttajille Elisa uus myy vain SL liittymiä, niin tarjonta on vähäistä ja hinta ero voi muodustua varsin suureksi spämmi - ei spämmi.

  Tuosta johtuen tai huolimatta ainakin osa myyjistä on saattanut unohtaa mainita mainospuolesta myynti hetkellä ja muistessa ainakin osa myyjistä sitä vähättelee.
   

Jaa tämä viestiketju