Saunalahden Sisärengaspuhelut 2 snt/min pysyvästi?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Snufkin, 11/2/04.

 1. Snufkin

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/2/04
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Lueskelin just tuota keskustelua standardikäytöstä jossa ACN:n markkinointi todettiin monen näkemyksen mukaan lainvastaiseksi. Siitä tulikin mieleen syy miksi itsekin päädyin Saunalahden kuukausimaksuttomaan liittymään Sisärengaspalvelulla varustettuna: puhelut 2 snt/min.

  Kuluttajaviranomaiset ovat antaneet seuraavan ohjeen miten hintailmaisua käytetään markkinoinnissa:
  http://www.kuluttajavirasto.fi/user/loadFile.asp?id=5144

  Jos tutustutte dokumenttiin huomaatte seuraavan kohdan:
  "Pitkään jatkunut alennusmyynti merkitsee alennettujen hintojen muuttumista kauppapaikan pysyviksi hinnoiksi.

  Siksi alennushintailmoittelu ei voi olla jatkuvaa. Kalenterivuoden aikana alennusmyyntejä voi olla yhteensä korkeintaan kolme kuukautta. Yhtäjaksoisesti alennusmyynti saa kestää enintään kaksi kuukautta.

  Alennusmyynnin hyväksyttävä kestoaika voi jossain määrin vaihdella ala- ja tuotekohtaisesti. Markkinaoikeuden ratkaisukäytännön mukaan hyväksyttävään kestoaikaan voivat vaikuttaa myös olosuhteet, kuten kausivaihtelut. Alennettujen hintojen pitää kuitenkin olla todellisia eivätkä ne saa muodostua pysyviksi."

  Eli nyt kun tuo Saunalahden kamppis on jatkunut yli 2kk on turvallista sanoa, että sisärengaspuheluiden hinta on nyt vakiinnutettu 2 snt/min -tasolle. Tämän takia Saunalahdelta täytyy tulla kirjallinen ilmoitus hinnastonmuutoksesta kuukautta ennen hintojen muutosta jos hintoja halutaan nostaa takaisin 4 snt/mn -tasolle kesäkuun alusta. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että markkinointi on kuluttajaviranomaisten ohjeiden vastaista. Kiinnittäkääpä muuten huomiota siihen tosiasiaan, että esimerkiksi Soneralla pidetään tästä todella pedantisti kiinni eikä kampanjat koskaan kestä yli 2kk kerrallaan. No, mutta me käyttäjäthän tästä hyödytään! ;)

  Snufkin
   

Jaa tämä viestiketju