Saunalahti Saunalahden Pikayhteyden hinnoittelu muuttuu 1.2.2006

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja sorsa, 2/1/06.

 1. sorsa Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/2/03
  Viestit:
  430
  Tykkäykset:
  0
  http://saunalahti.fi/tiedote/tiedote.php?index=2328
  Saunalahden Pikayhteydellä pidät yhteyttä yhteen tai useampaan ystävääsi 9.-31.1.2006 täysin veloituksetta. Helmikuun alusta lähtien palvelun hinnoittelu uudistuu. Aiemman datasiirtoveloituksen sijaan Pikayhteyden käyttäminen maksaa vain 0,02 €/min (sekuntiveloitus), eikä palvelussa ole muita kuluja. Hinta veloitetaan vain lähettäjältä, eli maksat vain puhumastasi ajasta. Vastaanotto ei maksa mitään.

  Pikayhteyden käyttö sisältyy Dataetu-sopimukseen; Dataedun kuukausimaksulla voit siis käyttää Pikayhteyttä rajattomasti.

  Pikayhteys-palvelulla voit käyttää puhelintasi "radiopuhelimena", painamalla yhtä kännykän näppäintä voit puhua haluamallesi henkilölle tai ryhmälle yksisuuntaisesti. Pikayhteys-palvelu tarjoaa yksinkertaisen, nopean ja tehokkaan tavan viestiä henkilöltä toiselle tai henkilöltä ryhmälle etenkin tilanteissa, jolloin haluat viestiä toistuvasti saman henkilön tai ryhmän kanssa. Sinun ei tarvitse näppäillä numeroita eikä vastaanottajan tarvitse vastata puhelimeen. Yhteys on lähes välitön. Palvelua voi käyttää kaikilla Nokian Pikayhteys-ominaisuudella varustetuilla puhelimilla.
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Tämä hinnoittelumuutos on hieman parempi. Innostaa käyttämään kun on jokin selkeästi hahmotettava yksikköhinta. Dataedun ylitsepursuava tuputtaminen häiritsee tälläkin kertaa. ;)
   
 3. nujumi

  nujumi

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/11/04
  Viestit:
  827
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 820, E71, 9300
  Osaisiko joku sanoa onko data-siirto uudistuksen jälkeen push to talkkia käytettäessä sitten ilmaista? Onko käyttö ilmaista esimerkiksi tilanteessa jossa push tot talk yhteys on auki, mutta kumpikaan ei sano mitään?
   
 4. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  No onhan se. Linjan kuuntelukaan ei maksa vaikka siinä tietoa siirtyykin. Jos painat tangettia niin lasku alkaa juosta kunnes taas vapautat tangentin. Kysymys on myös hieman virheellinen sillä PTT ei ole varsinaisesti auki jatkuvasti vaan toimii juuri radiopuhelimen tavoin. Eri asia miten tämä näkyy käyttäjälle, puhelimesta riippuen taustalla saattaa pyöriä näkyvissä jatkuvasti jokin ohjelma joka hoitaa yhteydet palvelimelle.
   
 5. nujumi

  nujumi

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/11/04
  Viestit:
  827
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 820, E71, 9300
  Näinhän se on. Tarkoitin tuolla auki olemisella jatkuvaa data-yhteyden auki olemista, jonka huomaa puhelimen yläkulmassa olevasta [G] merkistä. Hyvä kuitenkin, jos tuo data-liikenne ei maksa hintamuutoksen jälkeen mitään.
   
 6. MEW3

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/2/03
  Viestit:
  904
  Tykkäykset:
  0
  Täytyy kysyä, että mitähän tässä nyt itsekukin tarkoittaa?
  Nyt olis rautalangasta vääntäminen paikallaan, kiitos.
   
 7. Lende

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/05
  Viestit:
  67
  Tykkäykset:
  0
  En ole PoCtä ikinä kokeillut mutta luulisin sen toimivan seuraavasti: nappia painetaan, nauhoitus alkaa, painetaan lopeta-nappia, sitten puhelin lähettää viestin vastaanottajalle joka saa kuunnella sen sitten kun huvittaa. Lähinnä toiminnasta tulisi mieleen "radiopuhelin viiveellä" ja vastaanottajan ei tarvi heti sitä viestiä kuunnella, ja ihan vuoropuhelu ei onnistu.
   
 8. noirfi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  18/6/03
  Viestit:
  350
  Tykkäykset:
  3
  Luulo ei ole tiedon väärti... Painike/nappi/tangentti alas, alat puhua ja pienellä viiveellä puheesi alkaa kuulua vastaanottajan puhelimesta. Kuten radiopuhelin, mutta viive on pitempi. Viesti on "kuunneltava/kuultava", eise mihinkään tallennu.
   

Jaa tämä viestiketju