Saunalahden "palsta" ja sensuuri

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Anonymous, 19/2/05.

 1. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Otetaanpa tämä sitten tänne.
  Jos haluatte "tuulahduksen" takavuosien touhusta ja kunnon sensuurista, niin vierailkaapa ja kommentoikaa asioita Saunalahden omalla palstalla (Sauniksen oma foorumi), osuvat kommentit tuppaavat kummasti katoamaan.... jotain vikaa foorumin tietokannoissa ehkä?
   
 2. Guest Vieras

  0   0   0

  Itse en ole sensuuriin siellä törmännyt, toisin sanoen omia viestejäni ei ole sensuroitu. Jonkun verran on kyllä valitusta ollut siitä, että joidenkin viestejä on deletoitu. Syitä en tiedä. Toinen asia sitten on, ettei siellä kyllä asiakaspalveluakaan saa.

  Meininki on vähän niin kuin joulun alla suuressa tavaratalossa:

  Asiakkaita, jotka eivät tiedä mitä haluavat, neuvovat ruuhka-apulaiset, jotka eivät tiedä mistä se löytyy. ;)

  Tai no oikeastaan asiakkaat neuvovat toisiaan minkä osaavat, Sauniksen työntekijät lähinnä loistavat poissaolollaan.
   
 3. Bosse

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/3/04
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Kaksi viestiä tiedän varmasti poistetun. Eivät olleet minun kirjoittamiani, joten ei oma lehmä ojassa. Toisen poistumista ihmettelin, ja kirjoittaja vahvisti yksityisviestillä sen, että moderaattorit olivat poistaneet hänen viestinsä jossa oli arvosteltu Saunalahden toimintaa. Brezhnev is back?
   
 4. Pate

  Pate Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  45   0   0

  Liittynyt:
  10/7/03
  Viestit:
  1267
  Tykkäykset:
  48
  Puhelinmalli:
  Huawei P10
  Minun viestejä on palstalta poistettu ainakin pari kappaletta.Tuntuvat herkästi lähtevän sellaiset joissa arvostellaan Saunalahden toimintaa.Ja varsinkin sellaiset joissa kehutaan jotakin toista operaattoria.
   
 5. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Minulta on mennyt tuossa yhteydessä jokunen viesti, joissa en välttämättä edes ole kovastikaan arvostellut operaattoria, korkeintaan ironisesti todennut asioiden oikean laadun.
  Tosiasiahan on, vastoin Panun ja muiden puheita, ihan asiallisiakin kommenteja lähtee ja katoaa bittitaivaan mustaan aukkoon.
   
 6. Tumppu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1081
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  6110
  Kaikki on niin suhteellista, ehkä sl;n mode kokee ne poistetut
  viestit "vääriksi" ;)
  Sauniksen voorimille voi ilmeisesti mennä vaan lausumaan
  ylistyssanoja tai korkeintaan kysymään jotain (vastauksesta
  niin väliä..) mutta kaikki muu on kielletty (?).
   
 7. safoosa

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/1/05
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Tuleepahan sellainen olo, että Saunalahtea (ja muitakin) koskevat keskustelut lienee paras käydä esim. tässä foorumissa. SL:n oma palsta tuskin antaa mitään uutta ja puolueetonta infoa tavalliselle kuluttajalle. Siis boikottia pystyyn vaan..
   
 8. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  ei se nyt ihan noinkaan ole, kyllä siellä on aiemmin voinut arvostella ja kommentoida. Nyt vaan näyttä siltä, että tuon alkukuhertelun aika olisi ohi ja viestejä katoaa huomattavasti herklemmin kuin alussa.
   
 9. kuluttaja

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/2/05
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Kyllähän tuolla on ainakin yksi viesti myös minulta poistettu. Kyseessä ei ollut mikään hattuiluviesti vaan (ei niin mairitteleva) realistinen kuvaus saamastani "palvelusta". Olin tuolloin ensimmäisten joukossa kyselemässä, miksi liittymääni ei voi soittaa kaikkien operaattoreiden liittymistä ja miksi liittymäni putoilee verkosta. Ja hups, niin vaan putosi myös viestini ko. foorumin ylläpitäjien toimesta pois.

  Ymmärrän, etteivät SL:n foorumin ylläpitäjät varmaan halua nähdä pelkkiä negatiivisia palautteita, mutta kun em. tapauksessa viestini oli ihan hyödyllistä informaatiota muille saman asian kanssa painiville - joista osa oli vienyt luurinsakin huoltoon noiden vaikeuksien vuoksi.

  Mielestäni sensuuri ei ainakaan paranna tilannetta silloin, kun asiakkaat oikeasti haluavat saada/kehittää tilaamiaan palveluita.
   
 10. Bosse

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/3/04
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Sl:n henkilökuntaan kuuluva (majakkasymbolia käyttävä) totesi tänään, että häntä ei henkilökohtaisesti voisi vähemmän kiinnostaa mitä puhelimen näytöllä on". Taitaa olla sitten yrityksen virallinen linja. Tuo ketju poistetaan varmasti aika pian myös.
   
 11. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Joo se oli kyllä senverran kova kommentti Saunalahtelaisen suusta, että taitaa Panu joutua selittelemään melkoisesti ennenkuin asia korjautuu. On ollut esillä niin pitkään, että aika moni on sen jo lukenut, ja paha on poistaa kun sitä on jo aika moni kommentoinut....
  Melkoinen moka, miltei sama kuin ASPA vastais puhelimeen tyylillä "koita nyt ensin suksia v:ttuun....."
   
 12. kuluttaja

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/2/05
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Täytyy rehellisyyden nimissä tarkentaa tuota sen verran, että majakkasymbolikaveri totesi, että häntä ei voisi vähempää kiinnostaa, mitä hänen oman kännynsä näytöllä lukee. Ei sillä - tökerö vastaus se silti oli.

  Tervehdys Raimios, hauska nähdä "vanha tuttu" tälläkin foorumilla.
   
 13. Bosse

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/3/04
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Totta, lähinnä tuo kommenttinsa osoitti huonoa tilanteen tajua. Onneksi ei ole diplomaatti!

  Onhan aspa jonkun kirjoittajan mukaan käskenyt vaihtamaan puhelinmerkkiä jos homma ei toimi.

  Sain äsken korrektin vastauksen kysymykseeni. Näkemys on yksityisen henkilön mielipide, ei yrityksen virallinen kanta, joten osaltani asia loppuun käsitelty.
   
 14. jontteri Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  4/2/04
  Viestit:
  1065
  Tykkäykset:
  0
  Joop ,pisin viestiketju näyttää kertyneen laskutusmurheet palstalle. Enkä ihmettele yhtään .

  Siinä mielessähän kyseinen foorumi on hyvä että mahdollinen tuleva saunalahden asiakas voi käydä vilkaisemassa "mitä tuleman pitää"
  jo ennen liittymän tilaamista.

  Voi olla että jää siinä sitten liittymä tilaamatta jos ei sentsuuri ole ollut ripeänä ;)
   
 15. Rasbelin

  Rasbelin Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/8/03
  Viestit:
  500
  Tykkäykset:
  20
  Joku kekkasi poistaa kokonaisen viestiketjun, jossa joku ehdotti niinkin puupäistä ajatusta kuinka prepaid-maksettu laajakaista, aivan kuin ei jo nyt voisi maksaa etukäteen Saunalahdella. Ei se ehdotus, vaan se, että asiallisesti kritisoin ideaa liiallisena prepaid-tuotteistuksena ja suosittelin, että jotain rajaa, sillä täytyy sitä oppia talousasioita budjetoimaan. Sen vuoksi todennäköisesti poistivat. Naurettavaa.

  Jotenkin rupeaa jurppimaan tuo todella musertavaksi mennyt moderointi. Esim. Pekka ja Panu muokkaavat erittäin ahkerasti käyttäjien viestejä siistimmiksi, puhumattakaan kuinka ovat joidenkin työntekijöidenkin sanomisia muokanneet.

  Tässä oma viimeaikainen syy valittaa Saunalahdesta: http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,630.0.html
   
 16. kuluttaja

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/2/05
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Nonnih! Juuri n. tunti sitten kävin kirjoittamassa majakkaoperaattorin sivuille viestin. Ei ollut viesti asiaton, joskaan ei mitään kehujakaan ja taas oli hävinnyt majakan valokeilasta. Taitaa sensuurikynnys madaltua koko ajan. Annoin vaan vihjeen, miten operaattorilogin saa vaihdettua ja sitten poistettua, mutta ilmeisesti oli tuohon foorumiin liian provokatiivinen viesti.

  Onneksi voin jatkaa jupinaani täällä... :)
   
 17. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Hauskaahan tässä on tuo pääADMINISTRAATTORIN ajoittainen ilmestely palstalle. Toisaalta ymmärrän kyllä näinä päivina Panulla olevan muutakin hommaa kuin jonkun foorumin administrointi. Eihän Ollilakaan (vähän, mutta vain vähän, ontuva vertaus) käy hoitamassa Nokia Clubin juttuja... eli koomiseksi homman pyrkii vetämään ilmiö, että ASPAn pojat ja tytöt moderoivat, muuteivät oikein uskalla ottaa kantaa .... kun isopomo käy sitten viikonloppuisin omalla ajallaa hoitamassa homman. On siinä ASPAn porukalla ihmettelemistä mitä sanoa, kun pitäisi vielä tietää mitä big boss tulee sanomaan ja tekemään....

  P. Lehdelle tiedoksi: Jos Administrraattori menee ja editoi jonkun toisen viestejä, niin se on HELVETIN huonoa administrointia ja oikeastaan vallan väärin. Henkilö sanoo viestissään mielipiteensä ja ei todellakaan tarkoita sitä minkään adminin tai moderaattorin editoitavaksi. Vastaukset ovat asia erikseen.... mutta että administraattori menee ja editoi jonkun toisen jättämää viestiä ... ei helvetissä!
   
 18. Bosse

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/3/04
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Lainsäätäjällä taitaa myös olla sanottavaa moiseen muokkausintoon. Kritiikkiä sisältäviä kommentteja ei saa nähdäkseni muuttaa moderaattorin toimesta vaikka palsta onkin sellaisen yhteisön ylläpitämä, jonka toimia laillisesti palstalla arvostellaan.

  edit: tulipa nyt monimutkaisesti ilmaistua
   
 19. Matis

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/12/04
  Viestit:
  81
  Tykkäykset:
  0
  Mistäs sieltä tuollaisen löysit. Haluaisin itsekin nähdä.
   
 20. Bosse

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/3/04
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Niin minäkin haluaisin, mutta en enää löytänyt - iso luuta taisi lakaista taas!
   

Jaa tämä viestiketju