Saunalahti Saunalahden OmaVerkko 3G

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja te-nu, 22/8/07.

 1. te-nu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/2/04
  Viestit:
  180
  Tykkäykset:
  0
  Saunalahden uusi huippuedullinen OmaVerkko 3G -paketti sisältää valitsemasi 3G-puhelimen lisäksi puhelut ja tekstiviestit Saunalahden, Elisan ja Kolumbuksen GSM-liittymiin (3000 min/kpl/kk). Palvelupaketin kuukausimaksu on edullisimmillaan vain 9,65 € puhelimen kanssa tai 5,95 €, jos maksat puhelimen kertamaksulla.
  www.saunalahti.fi

  Aika houkutteleva paketti monellekin meistä...
   
 2. puh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3697
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  LG G4
  Saunalahti se jaksaa hämmästyttää, vallan mainio paketti monelle.
   
 3. espenleka

  espenleka Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/04
  Viestit:
  3304
  Tykkäykset:
  0
  Paljon Elisan verkkoon soittavalle varsin mainio liittymä todella edulliseen hintaan (liittymän osuus 5,95 €/kk). Jos puhuu ja tekstaa lähimainkaan 3000 min/kpl kk:ssa, niin eipä paljon puhelut maksa! :)

  Tässä vielä suora linkki ko. liittymään: http://saunalahti.fi/gsm/gsmomaverkko3g.php
   
 4. Siniviiva

  Siniviiva Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  18/1/05
  Viestit:
  3037
  Tykkäykset:
  109
  Siinä sitä on sitten hämmästeltävää 24 kk:ksi jos tuohon sortuu..
   
 5. espenleka

  espenleka Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/04
  Viestit:
  3304
  Tykkäykset:
  0
  Itse olin aiemmin vakaasti tätä mieltä myös, mutta niin ne ajat ja ajatukset vain muuttuvat.

  Aiemmin minulla oli pitkään 69-liittymä Kolumbuksella, sitten Saunalahdella, ilman kytkyä. Oli helppo vaihdella sopivien puheaikatarjousten perässä, kun ei ollut kytkennyt itseään mihinkään soppareihin jumiin. Sittemmin on tämä puheaikatarjousrumba hissukseen loppunut, joten ei ole kovin suuria paineita myöskään enää vaihtaa operaattorilta toiselle.

  Nyt on vastaava 69-liittymä Saunalahdelta, en vain maksa enää mitään kk-maksua (Ykkönen 3G 0 €/kk, puhelimen maksoin kokonaan ja myin eteenpäin saaden jopa voittoa :) ) ja hinnat edelleen nuo samat kuin aikoinaan 69-liittymissä. Lisänä vielä markkinoiden edullisin flat rate -mobiilidatapaketti.

  Enää en keksi mitään haukkumista 3G-kytkyliittymistä, kiitos Saunalahden. (kop kop... Saunalahden laskutuksen "päivitystä" odotellessa...) :)
   
 6. Eehoo

  Eehoo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  68   0   0

  Liittynyt:
  1/1/03
  Viestit:
  6895
  Tykkäykset:
  378
  Puhelinmalli:
  Lumia , Elisa , Helsinki
  Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista :D Varsinkin kun ne oli aidan toisella puolen.
   
 7. terpaa

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/7/03
  Viestit:
  534
  Tykkäykset:
  5
  No saunalahdella on se näppärää, että voi vaihdella liittymätyyppiä kesken tuon sopimuksen. Ja vielä ilmaiseks. Luurinki saa vaihtaa jos ei miellytä.
  Saunalahden joustavuuden takia itse kytkyliittymän otin... ja nyt olen jo kaks kertaa vaihtanut liittymätyyppiä ja kerran puhelinta.
   
 8. espenleka

  espenleka Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/04
  Viestit:
  3304
  Tykkäykset:
  0
  Tuossa on vaan sellaisia rajoituksia, että saa (käsittääkseni) vaihtaa kerran 3 kk:ssa, eli yhteensä 4 kertaa vuodessa veloituksetta. Samoin, jos haluat luuria vaihtaa, maksat vanhan ensin pois tai sitten maksat vanhasta ja uudesta puhelimesta kk-maksuja. Samoin soppari uusiutuu, kun puhelinta vaihtaa. Korjatkaa toki, jos nyt puuta heinää puhun. :D

  Positiivista Saunalahden kytkyissä on kyllä se, että suurin osa luureista ei ole sim-lukittuja. Voi tarpeen tullen myydä sellaisenaan eteenpäin.
   
 9. kimmo Vieras

  0   0   0

  Niin olin itsekin, kunnes ensimmäinen kytky tuli Saunikselta. Perheessämme on 2kpl alesaunapaketteja, eli vielä "parempia" liittymiä kuin tuo uusi. Näissä on 3.95/kk veloitus+puhelimen osuus. Tällä rahalla saa sitten soittaa 3000min. näihin elisa/kolumbus/sl-liittymiin.

  Edittiä, alesaunapakettiin ei kuulu tekstareita, joten siltä osin huonompi paketti.


  Sanomisesi meni ihan oikein kaikilta osin.

  Näistä lukituksista sitten sen verta, että itselläni(perheellä) on 3kpl sauniksen kytkyjä, jokainen niistä lukittu. Nyt on neljäs tulossa, jokohan nyt saisi ihan "vapaan" puhelimen.
   
 10. jake79 Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/03
  Viestit:
  1995
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Galaxy S4 Active ja DNA
  katkeraa... niin katkeraa :)
   
 11. terpaa

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/7/03
  Viestit:
  534
  Tykkäykset:
  5
  Näinhän se menee joo. Mutta mulle ainakin riittää hyvin toi 4 kertaa vuodessa. Samaten luurin vaihto ei niin paha homma oo kun myy vanhan pois niin sillä maksaa yleensä tuon jäännöserän pois.
   
 12. JPW™ Vieras

  0   0   0

  Puhelimen pystyy käsittääkseni vaihtamaan vain kerran vuodessa, ainakin silloin taisi olla näin, kun otin itselleni kytkyn...en tiedä tämän päivän käytäntöä.
   
 13. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Huppista keikkaa... Totta joo. Taitaa meikäläinenkin vaihtaa Kolumbuksen KF:t tohon, Kolumbus käyttää emo-elisan laskutusta ja siellähän on paha jumitus, mutta tytär Saunalla on oma laskutus ja siellä sentään pelittää.
   
 14. Kotkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/02
  Viestit:
  11124
  Tykkäykset:
  18
  Puhelinmalli:
  IPhone 5S
  Joo, tollainen AleSaunaPaketti löytyy meiltäkin... 29 viestiä tai enemmän Elisaan/Kolumbukseen/Saunalahteen kuukaudessa ja kannattaa vaihtaa tähän uuteen... eipä taida meillä täyttyä tuo ehto...
   
 15. pellavalaavu

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/9/02
  Viestit:
  278
  Tykkäykset:
  0
  Mikä siinä hämmästyttää, osaat varmaan kertoa?
   
 16. Siniviiva

  Siniviiva Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  18/1/05
  Viestit:
  3037
  Tykkäykset:
  109
  Tuo 24 kk on syvältä.
   
 17. plehti Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/4/03
  Viestit:
  2078
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Saunalahti
  Suhtaudutko yhtä negatiivisesti sähkö-, vakuutus- ja pankkisektorin määräaikaisiin sopimuksiin? Ja mitä menetät vaikka tekisit määräaikaisen sopimuksen? Et mitään, voit vaihtaa varsin usein liittymätyyppiäsi tarvittaessa ja Saunalahdella on aika pitkä trackrecord siitä että Saunalahdelta löytyy kilpailukykyiset palvelut kilpailukykyiseen (Lue: edulliseen) hintaan. Määräaikaisen sopimuksen myötä saat palvelut entistäkin edullisempaan hintaan -> pieni asiakasvaihtuvuus ja pysyvät asiakassuhteet tuovat Saunalahdelle kustannussäästöjä, jotka siirrämme asiakkaillemme eli kaikki voittavat.

  / Panu.
   
 18. espenleka

  espenleka Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/04
  Viestit:
  3304
  Tykkäykset:
  0
  Asiakkaan kannalta tällaiset kahden vuoden kytkysopimukset tosiaan kyllä ovat syvältä, siitä ei pääse mihinkään. Ei ole pienintäkään mahdollisuutta vaihtaa numeroaan minnekään ko. sopimuskauden aikana. Siinä sitten olla möllöttelet ja kärsit, jos homma ei toimikaan. Vertaa nyt vaikka tähän Elisan surullisenkuuluisaan laskutusuudistukseen. Toisella on Elisan kytky, toisella ei. Kun laiva alkaa niellä vettä ruumaansa, niin helpompi hypätä turvaan kun ei ole jalka kytkysopparilla kahlehdittu kiinni uppoavan laivan runkoon. Kaikki eivät halua vapaaehtoisesti mennä uppoavan laivan mukana.

  Jos olisin itse tiennyt, että Saunalahti vapauttaa mobiililaajakaistansa kytkyistä, en taatusti olisi ottanut kytkyä. Mutta elämä on, nyt vaan täytyy toivoa parasta ja pelätä pahinta, että Saunalahdellakin innostuta päivittämään systeemejä tyyliin Elisa. Kop kop...
   
 19. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Panulle hieman offtopic-kysymystä elikkä kun kytky on ohi ja 24 kk täynnä niin miten käy itse liittymän eli loppuuko se, vaihtuuko liittymätyyppi vai saako pitää sen hyväksi havaitsemansa liittymätyypin joka kytkyssä on ollut vaikka sitä ei normaaliGSM-liittymävaihtoehdoissa olisikaan? Esim. Oma Verkko 3G:tähän ei ole erikseen saatavilla mutta jos haluan pitää ton liittymätyypin niin onnistuuko?
   
 20. irritus

  irritus Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  1819
  Tykkäykset:
  317
  Puhelinmalli:
  Nokia 6630, 700, N-Gage, Siemens M35
  En ole Siniviiva, mutta vastaus on kyllä, kyllä ja kyllä.

  Jostakin kumman syystä jos joku puolituttu kysyy määräaikaisista viestintäsopimuksista, kysymys on aina yksi ja sama: Miten tästä pääsee eroon?

  Silloin kun lähes kaikki telepalvelut sai 14 vrk irtisanomisajalla, puolituttujen auttaminen oli melko helppoa. Mikäli mopo oli karannut käsistä, asia korjaantui vaihtamalla palvelu tilanteeseen paremmin sopivaksi.

  Nykyään ei voi enää kommentoida muuta kuin että: "On sitä hauskempiakin tapoja saada maksuhäiriömerkintä." ja "Palataan asiaan jokus vuonna 2008-2009."

  Saunalahti ei tosin onneksi ole sieltä pahimmasta päästä. Liittymätyypin vaihto onnistuu ja mahdollisesta virhehankinnasta pääsee käytännössä eroon maksamalla loput 24 kuukautta laitemaksuja + numero vaihtuu. Soneralla ennen Minun Kielioppivirheeni-liittymää pakettia ei voinut vaihtaa alaspäin, jonka johdosta Soneran liittymät olivat suoranaisia maksuhäiriömerkintäautomaatteja.

  No jos aloitettaisiin vaikka numeronsiirrettävyydestä.

  And about your long track record, tuleeko Saunalahti milloinkaan korjaamaan viallisia SIM-korttejaan, jotka väärentävät verkko-operaattoreidenkin nimet Saunalahdeksi? Jättäisitte jo verkko-operaattorit rauhaan. Jos se kortti on ihan pakko brändätä, käyttäkää pelkkää palveluoperaattorinimen kenttää.

  Ettekä myöskään taida mainostaa isolla että sms yhdysliikennesopimustenne määrä on kilpailijoita pienempi. Toki, useimpia asiakkaita tuo ei haittaa. Mutta sitten kun jollekin valkenee vasta jälkikäteen ettei hän 24 kuukauteen voi lähettää tekstiviestejä ulkomaille, asiakassuhteen pysyvyys pitkällä tähtäimellä on vaarassa.
   

Jaa tämä viestiketju