Saunalahden ASPA

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja dreamy83, 12/2/03.

 1. dreamy83

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/7/02
  Viestit:
  210
  Tykkäykset:
  0
  Soitin tossa yksi ilta Saunalahden aspaan, pääsin heti läpi ja sain ihan asiantuntevaa palveluakin! Otin ko. aspaan vielä toisestakin syystä yhteyttä sähköpostitse, koska ei ollut kiireistä asiaa. Tähänkin vastaus tuli jo seuraavana päivänä! Jippii! Uutena TiVKor asiakkaana heti kättelyssä hyvä kuva yhtiön nykypalvelusta. Tällaista en olisi ikinä uskonut pari vuotta sitten , kun DLC, Scifi, Nettilinja yms. olivat yhdistyneet jolloin homma kusi ja suhteellisen pahasti!
   
 2. --- Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1690
  Tykkäykset:
  1
  Joo samanlaisia kokemuksia. Kuten jossain aiemmassa topikissa totesin niin GPRS:n kytkentä sujui minuutissa joka on melko loistava suoritus.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Kuullostaa hyvältä.
  Juu, enkä olisi nytkään uskonut.
   
 4. huippu

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/02
  Viestit:
  120
  Tykkäykset:
  0
  Varmasti yksi syy siihen että sait noin nopeaa palvelua on se että käyttäjämäärät on huomattavasti pienempiä kuin Soneralla tai Radiolinjalla.

  Mutta ilman muutahan se on hienoa jos noin nopeasti kuitenkin palvellaan.
  Tietenkin se osoittaa myös sen että näillä isoimmilla operaattoreilla on liian vähän henkilökuntaa kun ei keretä vastaamaan tai toinen vaihtoehto on se että tehtävien delekointi ei suju.

  Hienoa kuultavaa Saunalahdesta kuitenkin, erinomaista.
   
 5. dreamy83

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/7/02
  Viestit:
  210
  Tykkäykset:
  0
  Saunalahti ottanut itseään niskasta kiinni!

  Kyllä, tämä ihme todella näyttää tapahtuvan mitä en vielä tosiaan pari vuotta sitten uskonut. Liittymäthän tulevat sieltä kirjattuina kirjeinä, ja sain kirjeen jossa kerrottiin että tietoni ovat puutteelliset ja pyydettiin ottamaan yhteys luotonvalvontaan. Säikähdin, juuri ton sanan "luotonvalvonta" takia koska aina hoidan säntillisesti kaikki maksut. No soitto siihen annettuun numeroon ja asia selvis. Eivät lähetä kuin sinne, missä on kirjoilla jotta voivat "kaikin keinoin estää väärinkäyttötapaukset". Tämä on kyllä kieltämättä hyvä. Ja koska viikonloput olen siellä missä kirjat on, homma ei tuota kohtuuttomia vaikeuksia. Kysyin tänään (to) saako sen jo Perjantaiksi sim-kortin ja liittymän auki. Ei luvannut muutakuin ottaa yhteyttä sinne liittymien avaamisesta vastaaville henkilöille. Ei voinut luvata liittymän aukeamista, koska avauspuolella on kuulemma tajuttomat ruuhkat juuri näiden KPiKor ja TiVKoR liittymien vuoksi. Ja nyt tuli tekstiviesti että kortti on huomenna Perjantaina saatavana postista! Laskut saan jatkossa sinne missä eniten oleskelen ja tähän liitetään myös kaukopuhelut vaikka onkin tehty eri sopimuksella!

  Saunalahden sivuilla oli muuten juuri niille osuva slogaani: "Saunalahti make things fläpäti, fläpäti, flop..." =) *nauraa*
   
 6. --- Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1690
  Tykkäykset:
  1
  Re: Saunalahti ottanut itseään niskasta kiinni!

  Näin positiivista kuvaa ei kyllä ole minkään operaattorin aspasta vielä saanut. Lisäksi oli yllättävää kun aspaa mainostetaan "pvm/mpm"-hintaisena niin aspaan soittaminen näkyy puheluerittelyssä kuitenkin ilmaisnumerona.

  Nuo on legendoja, painappa refreshiä niin se muuttuu joka kerta.
   

Jaa tämä viestiketju