Saunalahden asiakaspalvelu

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja =Henkkis=®, 26/9/03.

 1. =Henkkis=® Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1851
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3T
  Laitetaan samaan topiciin, vaikka asia koskeekin Saunalahden asiakaspalvelua. Olen nyt tunnin yrittänyt soittaa saunalahden aspaan. Välillä tuuttaa suoraan varattua, ja sitten välillä pääsee jo näppäilemään numeroita, kaamea naisääni itkee että voi olla ruuhkaa, numeronsiirrontakia. Ei siinä mitään mutta kun se valitus täytyy aina kuunnella. Ei voi painaa 1 että menis aspaan vaan täytyy ekana kuunnella sen naisen valitus. No kun sen on kuunnellut. Ja painaa 1 että menee asiakaspalveluun. Sitten pitää painaa viellä kerran 1 että menee GSM puolen asiakaspalveluun. Ja sitten kun sen pitäisi jo siirtyä GSM asiakaspalveluun, kuuluu tuutuut ja puhelu poikki. Lähetin kuukausi sitten saunalahdelle mailia että sulkekaa mun liittymä, mitään ei ole tapahtunut. Laitoin yhteystiedot ja kaikki, että jos on kysyttävää/varmistettavaa että voiko liittymän sulkea. Mitään soittoa ei kuulunut. Millä hel***illä mä pääsen saunalahdesta eroon? Tuntuu olevan käsittämättömän hankalaa.

  En yhtään ihmettele et saunalahdel on vähiten liittymiään sulkeneita, koska kukaan ei pääse aspasta läpi nii kukaan ei voi sulkea niitä.

  Hei pääsin aspaan sisään edes jonottaa, ei se kestäny ku 1h.. :D (09) 4243 0700 toihan on se ilmanen aspa saunan omasta liittymästä soitettaessa?
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Jos laitetaan nyt kuitenkin omaan ketjuun...
   
 3. =Henkkis=® Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1851
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3T
  Laitetaan sitten :)

  No ei siinä ku 1.5h kestänyt että sain liittymän suljettua. Tai ei se viellä ole sulkeutunut mut eiköhän se tästä jonkin ajan kuluttua kuole. Mut ihan suosittelen saunalahdelle et ottais sen rääkyvän naisenäänen siitä valittamasta pois, tai että sen saisi pois kuin painaa jotain numeroita, vaikka numeroita ei viellä ole sanottu. Ja niin kun sinne soittaa, niin ei heti tuuttaa varattua. Tai kun on valinnut asiakaspalvelun (1) ja sitten valinnut GSM palvelut (1) niin siinä vaiheessa puhelu menee poikki, eikä pääse jonottamaan. Kyllä nyt edes jonottamaan pitäisi päästä. On se kumma et 1.5h saa sulkea liittymää.
   
 4. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Maksullinen palvelunumero, 1 euro / min + ppm.

  Ei pelotella enempää, ilmainen se on Saunalahden liittymästä soitettaessa. Tätäkään ei vaan kerrota Saunalahden sivuilla, niin ekalla kerralla sai pelätä minkälainen lasku jonotuksesta oikeen tulee.
   
 5. LeaH

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/8/03
  Viestit:
  95
  Tykkäykset:
  0
  Noniin, ensin katkaistaan numerojen (1-1) näpyttelyn jälkeen muutaman kerran ja sitten onkin jo verkko varattu. Kerran tuli "valitsemanne numero ei ole käytössä" -viestikin, vaikka soitin ihan samaan numeroon! Taitaa olla aika ruuhkaa.

  Ärsyttää kun ensin puheluista veloitettiin tuplahinta (no se onneksi korjattiin). Kun siinä sitten samalla soitolla kyselin myös minulle kuuluvaa puheaikaetua (4e/kk Hesen henkilökunnalle), että näkyykö se siellä kun nettierittelyssä ainakaan ei ole mitään niin naikkonen sanoi laiskasti, että katso sitten laksusta... no se lasku tuli ja ei siellä mitään puheaikaa ollut! Nyt ei pääse edes korjaamaan asiaa, kivakiva.

  ***

  Huh, pääsinpäs. Aloitin soittamisen silloin tällöin 10.20 ja nyt melkein kolme tuntia myöhemmin pääsin läpi parinkymmenen minuutin musiikin jälkeen :) Asia (ilmeisesti) hoidossa, olivat "unohtaneet" hyvityksen.
   
 6. Niko Maekinen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  278
  Tykkäykset:
  0
  No joo, eipä sieltä tule vastausta maileihinkään..

  Nimimerkillä 3 mailia lähettänyt.. Kohta lähtee 4:s.
  Kun lisäsivät muiden käyttäjien sähköpostitilaa, mutta itselläni on edelleen 25Mb, kun taas muut saivat 100Mb.. Ja nostivat muiden nopeutta, mutta eipä ole näkynyt itselläni nopeuden nostoa. (avaimet käteen liittymä.)

  Oppipa tästä sen ettei maksa etukäteen mitään. Pitääköhän tästä ruveta jo soittelemaan kuningaskuluttajaan. :) Ei jaksaisi.
   
 7. Masteri Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  4574
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iphone4 16GB Black
  Ei pahalla kellekään, sanonta ; "Ei hyvää halvalla" ;)
   
 8. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Jäkättelin yv:llä plehdelle pätkivästä SIM-kortista, ja sainkin uuden postitse tänään. Se piti aktivoida puhelimitse asiakaspalvelusta, jonottelin nelisen minuuttia ja kohta oli kortti vaihdettu. Valitan pojat, kokemukseni Saunalahdesta edelleen vain & ainoastaan positiivisia *kop*.
   

Jaa tämä viestiketju