Saunalahti Saunalahden 3G paketin ilmainen muuttaminen

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja fiskemannen, 22/10/06.

 1. fiskemannen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Tilasin Saunapaketti 3G:n tuossa syyskuun alussa ja sovittu alkamisaika 29.9. Siinä välillä kerkesi tulla jo AleSaunaPaketti 3G ja muutin sen Saunalahden omilta sivuilta halvempaan. No, ensimmäinen lasku tuli siltikin alkuperäisellä kallimmalla hinnalla. Ajattelin että ei varmaan kerennyt vielä muuttua laskuun kun oli vain reilu viikko aikaa ennen kuin laskutuskausi alkoi(eli littymä avattiin). Eipä siinä mitään, omat sivut ovat olleet milloin mistäkin syystä jumissa (ainakin laskutuksen osalta), kunnes sain vihdoin laskutustiedot auki ja kuinkas ollakaan... Saunalahti on laskun tietojen mukaan perimässä nyt minulta tuolta ensimmäiseltä kuukaudelta ylimääräistä AleSaunaPaketti 3G maksua eli tuota 3.95 sen alkuperäisen kokonaismaksun lisäksi. Eli seuraava AleSaunaPaketti 3G:n lasku on 26.90 sen takia kun 29.9 eteenpäin pitäisi maksaa takautuvasti toinen liittymän kuukausimaksu...HUH HUH. Muutenhan tuo paketti N73:n kanssa on 22.95. Asiakaspalvelu ei ole vielä minulle välittänyt vastata asiaan joten ajattelin huomauttaa muillekin tällaisista tarkkuutta vaativista asioista. Eihän tämä iso summa ole mutta jos vaikka puoli miljoonaa asiakasta saa samanlaisen virhelaskun niin puhutaan jo Ollilan kuukausipalkasta.
   
 2. terpaa

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/7/03
  Viestit:
  534
  Tykkäykset:
  5
  Aspaan soittamalla ongelma varmaan korjaantuu nopeesti. Sähköposteihin vastaus aika taitaa olla viikkoja.

  Pakettiliittymissähän koko kk-maksu laskutetaan vaikka liittymätyyppi olisi vain päivänki käytössä. Tässä sekaannusta on varmaan aiheuttanut liittymätyypin vaihto ennen liittymän sovittua aukeemista. Kannattaa myös katsoa laskusta mille ajalle mikäkin kk-maksu on. Ekassa laskussa monesti laskutetaan kaks kk-maksua kerralla.
   
 3. fiskemannen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Aivan. Toinen lasku oli 22,95 eetua lokakuun 29. eteenpäin ja siihen 3,95 lisää 29.9-29.10 välisestä ajasta. Kyseisen laskun eräpäivä on jotain 10.11 eikä vielä ole paperisena edes kotiin tullut. En ole viitsinyt Aspan numeroon soittaa kun katselin puhelun minuuttihinnaksi melkein oman tuntipalkkani...:) Aika hauskaa maksaa kahteen kertaan samasta liittymästä. Luulen kyllä että Hikikoppilahdelma hoitaa tuon virheen vielä aikanaan, mutta kuten sanottu, kehotan muitakin huolellisuuteen kyseisissä "pikkuasioissa".
   
 4. jaska915

  jaska915 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  19/3/04
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  143
  Puhelinmalli:
  Z5C
  Tuntipalkkasi on siis 0€?
   
 5. fiskemannen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Juu, paitsi että liittymätilausten osalta ilmainen Aspa. Ymmärtäisin että muuten GSM asioissa joutuu soittamaan tuohon 09 alkuiseen ja sehän maksaa enemmän kuin työttömän tuntipalkka on... Sitä paitsi mikähän noista numeroista on se ilmainen... Arvaan että 030 alkuinen, ehkä ei sittenkään, jonotanpa jonkun aikaa kysyäkseni asiasta(vaikka taulussa lukee että "Soittaminen kaikkien matkapuhelinoperaattorien gsm-liittymistä 030-palvelunumeroihin maksaa 0,22 €/min."). Tai ehkä sittenkin jotenkin 09 suuntanumero on ilmainen tai... Tyhmyyttäni olen Aspa:n yhteyssivuilta muutaman kerran asiaa kysellyt mutta eivät ole vielä kerenneet vastata. En minä voi kaikkea ymmärtää ja tietää. Anteeksi kauheasti tietämättömyyteni, en vain vielä ole törmännyt muihin kuin 0800 alkuisiin ilmaisiin jonot... siis palvelunumeroihin.
   
 6. fiskemannen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Tällainen viesti juuri ilmestyi sähköpostiin.

  "Teille on nyt lisätty piipeuroa hyvitys saunapaketin kk-maksusta. Hyvitys ei ehdi vielä seuraavaan laskuun, mutta sitä seuraavassa se sitten onkin jo näkyvissä."

  Tuo piipeuroa oli siis oikea hyvitys.

  Täytyy sanoa että kyllä "Heikki" hoitaa hommat loistavasti.
  Eikä tässä mennyt kuin muutama päivä Aspa:n palvelu/yhteyssivuja käyttämällä.
  Tämähän näyttää siltä että tuli tehtyä hyvät kytkykaupat kun palvelu pelaa näin mukavasti...

  Ps. Radiolinja/elisa/kolumbus oli käytössäni noin 8 vuotta eikä hirveitä moittimisia ole sinnekään päin. Kop kop, (puuta)...:)
   
 7. BlackD

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/10/04
  Viestit:
  45
  Tykkäykset:
  0
  http://saunalahti.fi/yhteydet.php "Asiakaspalveluun soittaminen on maksutonta soitettaessa kotimaassa Saunalahden liittymästä." Ei sillä ole mitään väliä, että se aspan numero alkaa 09.
   

Jaa tämä viestiketju