Sarjaportti koneeseen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja bmw, 19/6/03.

 1. bmw

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/12/02
  Viestit:
  248
  Tykkäykset:
  0
  kävin ostamassa sarjaportin ja työnsin sen koneeseen kiinni. Koneessani on Windows XP ja myyjä sanoi että tunget vaan laitteen koneeseen kiinni niin pitäis pelata mut ei pelaa!

  puhelimeni on panasonic GD87 ja yritin lähettää kuvan koneelle. Datakansio>Kuvat>LÄh. IrDa mut ei onnistu. Missä vika? pitääkö sittenkin sarjaportti asentaa jotenkin koneelle?

  kiitos jos joku osaa jeesata ja hyvää juhannusta!
   
 2. Esa Vuolas

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/2/03
  Viestit:
  475
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 4S
  Sarjaporttia ei tarvitse (eikä tietääkseni edes voi (tai ainakaan kovin helpolla)) asentaa koneeseen erikseen, koska sellainen/sellaiset on jo valmiiksi asennettuna suoraan koneen emolevyyn kiinni. ;)

  Täysin toinen asia sitten on sarjaporttiin kytkettävän irda-palikan asentaminen - josta siis taisi olla kyse, vaikka sitä ei tekstistä voi kovin helpolla saada irti. Veikkaisin (mutta en todellakaan ole varma), että sun pitää jotkun ajurit sille asentaa. Kokeile vaikka ajaa "Lisää uusia laitteita.."-ohjelma ohjauspaneelista. Jos tuo ei löydä irda-palikkaasi, suosittelen käymistä valmistajan kotisivuilla, ja hakevan sieltä ajurit (mikäli saatavilla). Myös irda-palikan käyttöohjeen lukeminen saattaa auttaa. Mikäli mukana ei tullut ohjeita kokeile niitä valmistajan sivuja.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Millainen sarjaportti adapteri, USB, PCI, PCMCIA vai mikä?
  Usein toimii heittämällä, tai saattaa tarvita ajureita.
  Siis sulla Irda päällä koneessa ja oikein asentuneena?
   
 4. Esa Vuolas

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/2/03
  Viestit:
  475
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 4S
  Ja luonnollisesti myös kännykässä. ;)

  Mulla ainakin tässä kannettavassa, ainakun kytken puhelimeen infrapunan päälle, ja laitan sen koneeen "silmän" eteen, tuonne kellon luona olevien kuvakkeiden luokse ilmestyy sellainen infrapuna-kuvake. Ja samalla siitä hyppää esiin sellainen valikko jossa lukee jotain tähän suuntaan: "To send files, to Nokia 3650, please click here".
   
 5. bmw

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/12/02
  Viestit:
  248
  Tykkäykset:
  0
  juu

  homma on nyt selvä. Olikin loppujen lopuksi aika helppo homma.

  No siis olen nyt lähetellyt kuvia luuristani koneelle ja koneelta olen siirtänyt musiikkia ja taustakuvia kännyyni. Voinko vielä siirtää jotain muuta?

  on tämä kyllä kätevää täytyy sanoa ja kaiken lisäksi ilmaista!
   

Jaa tämä viestiketju