Mobiili.fi Santanderin Strm tuo sormenjälkitunnistuksen maksamiseen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2095
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Kuvakaappaus Santanderin Strm -sovelluksesta


  Pankkiyhtiö Santander esitteli Slushissa uutta Strm -palveluaan. Sen tarkoituksena on muuttaa ihmisten pankkiasiointi aivan uuteen uskoon. Normaalisti pankkiasiat toimivat asiakkaan ja pankin välillä. Nyt Santander haluaa ottaa askeleen taaksepäin ja keskittyä yksilöiden välisiin suhteisiin pankkiasioissa.

  Santander tuo Strm -palveun avulla biometrisen tunnistautumisen maksuasioihin. Yhtiö demoaa tätä Slushissa, kun yhdellä ruokapisteellä voi maksaa yhden ruokailun sormenjälkitunnistimen avustuksella. Kunhan ensin on rekisteröitynyt Santanderin Strm -palveluun. Tällä hetkellä palvelu ei ole vielä suuri, mutta yhtiöllä on suuret toiveet palvelun suhteen.

  [​IMG]
  Santanderin Strm -palveluun liittyvä sormenjälkitunnistin


  Strm -alusta antaa yritykselle mahdollisuuden ottaa yhteyttä suoraan asiakkailleen paremmin kuin mikään muu tämänhetkinen vastaava palvelu – tai ainakin näin yhtiö väittää. Sovelluksen mukaan Strm muuttaa asiakaskokemuksen täysin. Enää ihminen ei kuule pelkästään mainosasioita, vaan mainospuheet muuttuvat oikeiksi keskusteluiksi suosikkibrändin kanssa.

  Santander Strm -sovelluksen voi ladata iOS-laitteille Applen App Storesta.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju