Mobiili.fi Sanoman uutispalvelu ei lyönyt itseään läpi – suljetaan ensi maanantaina

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Flou


  Sanoma Media lanseerasi noin puoli vuotta sitten uuden uutispalvelun Floun. Kuukausimaksullinen palvelu ei kuitenkaan lyönyt itseään läpi, sillä Sanoma sulkee palvelun ensi viikon maanantaina. Sanoma kertoo asiasta asiakastiedotteessaan.

  Flou keräsi sisältöään useista eri lähteistä kuten sanomalehdistä, aikakauslehdistä ja eri verkkopalveluista. Sanoman mukaan palvelu oli erittäin pidetty, mutta se ei täyttänyt asetettuja liiketoiminnallisia tavoitteita, joten palvelu suljetaan.

  ”Olemme ottaneet vastaan niin risut kuin ruusut ilolla, sillä Flou on ollut meille eräänlainen tutkimushanke – pilotti, jonka avulla tutkimme millainen tulevaisuuden media voisi olla”, tiedtteessa kerrotaan.

  Sanoma Media tarjoaa kuitenkin Flou-palvelua käyttäneille henkilöille kolmen kuukauden tilauksen Helsingin Sanomien digitaaliseen sisältöön. Käyttäjät pääsevät nauttimaan niin Helsingin Sanomista kuin viidestä eri aikakauslehdestä. Saatu lahjakortti täytyy lunastaa tämän vuoden loppuun mennessä.

  Käytitkö tai kokeilitko Flou-palvelua? Kaivataanko nykymediaan vastaavia palveluita? Kerro mielipiteesi Flousta kommenteissa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju