Sanakirjan kieltä ei voi poistaa (5800) *ratkaistu*

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja mikkos, 2/4/10.

 1. mikkos Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/04
  Viestit:
  1319
  Tykkäykset:
  8
  Mitähän nyt tekis kun on puhelimessa tuo sanakirja, ja siinä kielet englanti, suomi ja ranska. No nyt pitäis saada italia sisään, mutta on ongelmia. Eli en pysty poistamaan ranskaa millään. Kun sanakirjassa ottaa "poista kieliä" niin ranskaa ei ole listalla ollenkaan, vain suomi. Eli ranskaa en saa pois millän ilveellä. Kun yritän asentaa italian, niin pitää poistaa suomi tai italia (joka siis asentuu, mutta ei voi käyttää koska on liikaa kieliä). Ranska on ilmeisesti asennettu muistikortille, koska ilman korttia sain italian sisään, mutta kun kortin laittaa takaisin, on taas poistettava suomi tai italia.

  Sanokaas mistä mä löydän ton ranskan kortilta että voin manuaalisesti poistaa. HR tehty, mutta ongelma pysyy.
   
 2. Rropsu Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  7/6/09
  Viestit:
  165
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  -
  Oletko koittanut sovellustenhallintaa? Jos et sieltä löydä niin kysy suoraa Noksun aspasta (muista selittää tilanne tarkkaan), eiköhän vastaa sieltä ensviikolla. http://www.nokia.fi/asiakastuki-ja-ohjelmistot/yhteystiedot/kysy-nokialta Ainakin mielestäni vastausaika ja laatu parantunut! ;)

  Valikko - > Asetukset - > Sovell. hallinta -> Asennetut sovell. - >ja sielä pitäisi olla "Ranska".
   
 3. mikkos Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/04
  Viestit:
  1319
  Tykkäykset:
  8
  Eipä löydy ranskaa tuoltakaan. Pitänee sitten ottaa yhteyttä asiakastukeen jos ei muutaen ratkea. Harmittaa vaan kun olis huomenna italiaan lähtö ja olis ollu tarvetta :(
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Asenna ranska uudestaan, jos onnistuu, kortin voi tietenkin tyhjentää, jos se siellä, tosin samalla menee muutkin kortille tungetut ohjelmat. käyttäjän datoja kortilta ei tarvi poistaa.
   
 5. mikkos Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/04
  Viestit:
  1319
  Tykkäykset:
  8
  Yritin asentaa uudeelleen ranskan, sekä kortille että puhelimeen, molemmilla kerroilla tulee että "tiedostoa ei voi poistaa" ja tyssää siihen. Hitto ku tietäis mitä pitää kortinlta poistaa ettei koko 16gb tarviis uudelleen asennella.
   
 6. mikkos Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/04
  Viestit:
  1319
  Tykkäykset:
  8
  JES! Nyt sain sen pois. Tuuppasin luurin massamuistitilassa kiinni ja selasin kortin tiedostoja. Hätäpäissäni en huomannu kattoo mikä kansio se oli, joku sys, system, dat tai jokku. Sieltä taas löyty kansio dictionary jonka sisällä jyllitti _fr tiedosto. Poistin sen ja nyt sain italian kapulaan. Hieno homma.
   

Jaa tämä viestiketju