Samsungin vuosi sitten esittelemä Galaxy S7 edge nimettiin juuri vuoden parhaaksi...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216
Mobiili.fi-2017-02-28-kello-16.16.28-700x418.png


Monia on maailmalla huvittanut Samsungin mediatiedote, jossa yhtiö kehuu sen Galaxy S7 edgen tulleen valituksi vuoden parhaaksi älypuhelimeksi tämän vuoden Mobile World Congress -messuilla. Huvittavaksi asian tekee muun muassa se, että S7 edge esiteltiin melko tarkkaan vuosi sitten, eli viime vuoden MWC:ssä. Hätäisimmälle saattaisi mieleen tulla, että palkintokomitea olisi pahasti ajasta jäljessä.

Mobile World Congress -tapahtuman yhteydessä jaetaan vuosittain Global Mobile Awards -palkinnot, joilla palkitaan mobiilialan tuotteita, kuten palveluita, sovelluksia ja laitteita. Yksi kategorioista on vuoden paras älypuhelin, mutta tänä vuonna palkitaan vuoden 2016 paras puhelin. Palkintokomitea on siis katsonut viime helmikuussa esitellyn S7 edgen olleen viime vuoden paras älypuhelin.

Samsung Galaxy S7 edgen lisäksi finaaliehdokkaina viime vuoden parhaaksi älypuhelimeksi olivat Apple iPhone 7 Plus, Google Pixel XL, Huawei P9 sekä Motorola/Lenovo Moto Z. Samsungin tiedotteen mukaan S7 edge sai kehuja muun muassa erinomaisesta suorituskyvystään ja kehittyneestä kamerastaan. Samsungille nyt myönnetyssä palkinnossa on muuten tuttua kaikua, sillä viime vuonna vastaava palkinto meni Galaxy S6 edgelle.

Vuosilukuerikoisuuksien lisäksi jossain määrin huvittavaa Samsungin tiedotteessa on myös se, että yhtiö ehti mainostaa itseään voittajana jo päivää ennen kuin Global Mobile Awardsin voittajia alettiin ylipäänsä virallisesti julkistaa. Onneksi GMA:n kohdalla ei käynyt kuin Oscar-gaalassa, eikä Samsungille ilmeisestikään avattu väärää kirjekuorta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom