Samsungin videolla näkyi puhelin pienillä näyttöreunuksilla – ja sitten video katosi

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
Galaxy S8 lienee Samsungin historian odotetuin uusi puhelin, kun Note7:lle kävi miten kävi ja samalla Galaxy S8:aan odotetaan merkittävää design-uudistusta – lähes koko etupuolen kattavaa näyttöä.

Galaxy S8:aan näyttöpaneeleita tulee toimittamaan samaan yhtiöryppääseen Samsung Electronicsin kanssa kuuluva Samsung Display, joka jo myös YouTubeen lataamillaan mainosvideoilla esittelee uusia varsin pienillä reunuksilla varustettuja näyttöinnovaatioitaan älypuhelimessa.

YouTubesta vielä löytyvän esittelyn ohella Samsung Display julkaisi toisenkin esittelyvideon, jolla nähtiin alta löytyvä puhelin. Sittemmin syystä tai toisesta tämä video on nyt poistettu sen jälkeen, kun muun muassa /Leaks siihen viittasi.


Samsung Displayn videolla esiteltiin älypuhelinta pienillä ylä- ja alanäyttöreunuksilla.


Toista videota ei ole ainakaan vielä poistettu.


Erilaisia huhujen perusteella luotuja taitavia kuvanmuokkauksia sekä kuorivalmistajien väitettyjä paljastuksia Galaxy S8:sta julkaistaan nyt ryminällä joka suunnasta.

Alla Mobile Funin kuvassa nähdään Olixar-kuori ”Galaxy S8:n” kanssa.Huhuista on syntynyt muun muassa tämänlainen kuva Galaxy S8:sta, joka voi kertoa puhelimen lopulta saamista muodoista.


Galaxy S8:sta huhujen ja vuotojen perusteella luotu kuva.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom