Mobiili.fi Samsungin uusittu, kohtuuhintainen Galaxy A-sarja nyt ennakkomyynnissä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy A3 (2016)


  Samsung aloittaa tänään uudistetun Galaxy A -sarjan älypuhelimien ennakkomyynnin. Puhelimia löytyy kahta kokoa: A5-mallissa on 5,2 tuuman näyttö ja A3-mallissa 4,7 tuuman näyttö.

  Samsungin lippulaivamallien tavoin Galaxy A -sarjan uutuuksien pinnat ovat lasia ja metallia. Muotoilu on entistä sirompaa, eli näyttöä kiertävät kehykset ovat aiempaa ohuemmat.

  ”Samsungilla tuotesuunnittelua tehdään asiakkaita kuunnellen. Asiakkaamme pitivät todella paljon Galaxy S6:n muotokielestä, joten samoja piirteitä löytyy nyt myös uudesta A-sarjasta”, sanoo Samsungin mobiilituotteiden myyntijohtaja Antti Holopainen.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy A5 (2016)


  Valmistajansa mukaan uutukaiset soveltuvat erinomaisesti myös yrityskäyttöön, sillä laitteisiin sisäänrakennettu KNOX Active Protection -ominaisuus ja erikseen asennettava My KNOX -sovellus suojaavat käyttäjän henkilökohtaiset tiedot. Samsung KNOX -alustassa salassa pidettävä tieto on täysin eriytetty päätelaitteen muista tiedoista. Ratkaisu antaa samalla yritykselle mahdollisuuden hallita laitteita huomattavasti laajemmin kuitenkaan vaikuttamatta käyttäjien henkilökohtaisiin käyttömieltymyksiin.

  Samsung Galaxy A5 ja A3 ovat ennakkomyynnissä DNA-myymälöissä, Elisa/Saunalahti-myymälöissä, Sonera Kaupoissa, Expertillä, Gigantilla ja Verkkokauppa.comissa. Toimitukset alkavat 28. tammikuuta ja A5:n suositushinta on 429 euroa, kun taas A3:n suositushinta on 329 euroa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju