Mobiili.fi Samsungin uusi sovellus auttaa keskosia kehittymään turvallisesti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung kehittää uutta sovellusta, jonka tarkoitus on tuoda turvaa keskosena syntyville lapsille, auttaa pienen ihmisen kehittymistä ja vahvistaa lapsen ja äidin välistä sidettä. Avaimena ovat äidin ääni ja syke.

  Uudella julkistusvideollaan Samsung nostaa esiin keskosuuden haasteet. Yhtiön mukaan 15 miljoona lasta syntyi viime vuonna ennen aikojaan. Näillä lapsilla kerrotaan olevan muita suurempi riski esimerkiksi kieli- ja keskittymisongelmien kehitykseen.

  Voices of Life on kokeellinen aloite, jonka tarkoituksena on tuoda turvaa keskoskaapissa elämänsä ensi viikot viettäville pienokaisille. Kehitteillä oleva sovellus nappaa äidin äänen ja sydämen sykkeen talteen, muokkaa ne muistuttamaan kohdussa kuultavaa äänimaailmaa ja toimittaa lopputuloksen keskoskaappiin lapsen kuultavaksi.

  Sairaalamelua turvallisemman ympäristön ja vahvemman yhteyden luomisen lisäksi palvelulla on terveysnäkökantoja. Tutkimusten mukaan äidin äänellä ja sykkeellä on osansa lapsen aivojen kehittymisessä, eli Voices of Life voisi auttaa keskosia kehittymään ja kasvamaan myös keskoskaapissa.

  Yhtiö ei kuitenkaan ota videollaan kantaa siihen, kuinka lähellä palvelu on valmistumista. Näin ollen Voices of Lifen lanseerausajankohta on toistaiseksi epäselvä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju