Samsungin uusi huippupuhelin kiiltävän mustana uusissa vuotokuvissa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216
Pari viikkoa on vielä aikaa Galaxy S8 -huhuille. Samsung julkistaa vihdoin ja viimein uuden huippupuhelimensa Galaxy S8:n kahdessa koossa 29. maaliskuuta. Nyt Galaxy S8 on nähty jälleen uusissa kiinalaisissa vuotokuvissa, joissa tällä kertaa esille pääsee kiiltävän musta värivaihtoehto eri puolilta kuvattuna.

Viimeaikaisten paljastusten perusteella Samsung on tuomassa Galaxy S8:lle laajan värivalikoiman, joskin epäselvää vielä toistaiseksi on, esitelläänkö kaikki värit jo kerralla puhelimen julkistuksen yhteydessä tai miten laajasti osa niistä on tulossa myyntiin.

Mustan ja hopeisen väriversion ohella erityisesti huhuissa on noussut violetti väri, josta on puhuttu myös orkidea- ja ametistinimityksillä.

Lisäksi tulossa pitäisi olla valkoinen, sininen, mattapintainen musta, kulta ja pinkki. Osa näistä on nähty jo vuotokuvissakin.

Galaxy S8:ssa 5,8 tuuman ja Galaxy S8+:sssa 6,2 tuuman näyttö on molemmissa kookas puhelimen ulkomittoihin nähden. Näyttö kattaa aiempaa suuremman osan etupuolesta, jolta ei enää löydy kotinäppäintä. Sen sijaan näyttö tunnistaa paineen sen alareunassa esitettävän kotinäppäimen kohdalta.

Takaa Galaxy S8:sta löytyy 12 megapikselin kameran ohella sormenjälkitunnistin sekä sykemittarin anturi.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom