Mobiili.fi Samsungin uusi älykello voi käyttää mobiiliverkkoja ilman fyysistä SIM-korttia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Gear S2


  Samsung on tänään julkaissut tiedotteen, jossa se kertoo uudesta Gear S2 classic -älykellon versiosta. Uutuuskello on varustettu eSIM-tekniikalla ja se tukee 3G-verkkoyhteyksiä. Samsungin mukaan laite on maailman ensimmäinen laite, jossa on sisäänrakennettu eSIM, joka noudattaa GSMA-järjestön Consumer Remote SIM Provisioning -arkkitehtuuria. Yhtiö on ollut mukana hankkeessa, jonka tavoitteena on tuoda GSMA:n arkkitehtuurin eSIM kuluttajamarkkinoille.

  [​IMG]
  Gear S2 Classic ruusukullan- ja platinanhohdossa


  Uusi Samsung Gear S2 classic 3G vastaa teknisesti aiemmin esiteltyjä Gear S2 classic -malleja. Kellossa on pyöreä 1,2 tuuman kosketusnäyttö 360×360 pikselillä, tuplaydinsuoritin, 512 megatavua RAM-muistia, neljä gigatavua tallennustilaa ja 250 milliampeeritunnin akku. Tizen-käyttöjärjestelmällä toimivien laitteiden erikoisuus on pyörivä kellokehä.

  eSIM tarkoittaa käytännössä sitä, että kello voi käyttää operaattoreiden tarjoamia verkkoyhteyksiä ilman fyysistä SIM-korttia, joka löytyy tällä hetkellä puhelimista ja monista verkkoyhteyksiä tukevista älykelloista. Ilman SIM-korttipaikkaa laitteet, etenkin älykellot, voi suunnitella pienemmiksi.

  Käyttäjä voi vaihtaa eSIMin operaattoria kätevästi ilman suurempia toimenpiteitä. Kun kuluttaja haluaa vaihtaa liittymää, hän ottaa toiseen operaattoriin yhteyttä ja saa siltä koodin, jolla eSIMin voi aktivoida uudelle operaattorille.

  Samsung ei kertonut Mobiili.fille vielä Gear S2 classic 3G:n tarkkaamyynnin aloitusajankohtaa. Se riippuu pitkälti operaattoreista ja siitä, milloin ne ovat valmiita ottamaan eSIM-tekniikan käyttöön. Samsung Gear S2 classic 3G:n suositushinta on 499 euroa.

  [​IMG]
  Gear S2 classic on varustettu esimerkiksi nahkaisella rannekkeella. Mobiili.fi kävi ottamassa tuntumaa kelloista viime vuonna IFA-messuilla

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju