Mobiili.fi Samsungin tulevista lippulaivatableteista tihkuu tietoja

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Tab S2 9.7


  Samsungin Galaxy Tab S -sarja, eli Samsungin tablettimalliston uljaimmat, näyttäisi tänäkin vuonna saavan uusia jäseniä. Tällä kertaa ei kuitenkaan ole näkyvissä kovinkaan suuria muutoksia viimevuotisiin malleihin, mikäli tuoreeseen vuotoon on uskominen. Mahdollisista Galaxy Tab S3 -malleista löytyi viitteitä GFX Bench -testisovelluksesta.

  SlashGear-sivusto raportoi testisovelluksen kautta paljastuneista uusista tablettimalleista, jotka saattaisivat olla tulevia Tab S3 -laitteita. Viime vuonna Samsung uudisti Tab S2 -mallit selvästi edeltäjiinsä nähden, kun uusiksi meni tekniikan lisäksi niin muotoilu, mitoitus kuin näyttöjen kuvasuhteetkin. Tämänvuotiset Tab S3:t näyttävät kuitenkin jatkavan S2-mallien linjoilla. Tulossa on sekä 8,0- että 9,7-tuumaiset mallit, joissa näyttöjen resoluutio on edelleen 2048 x 1536 pikseliä, ja hyvin todennäköisesti näytöt ovat edelleen Super AMOLED -tyyppisiä, tarjoten erinomaista väritoistoa.

  [​IMG]

  Mahdollisten Tab S3 -mallien teknisistä ominaisuuksista on paljastunut jo kolmen gigatavun RAM-muisti, 32 gigatavun sisäinen tallennustila, kahden ja kahdeksan megapikselin kamerat sekä Qualcommin Snapdragon 652 -järjestelmäpiiri. Aivan kuten aiempienkin Tab S -mallien kohdalla, ei Samsung edelleenkään aio markkinoiden tehokkaimpia piirejä huipputablettiinsa sovittaa. Sen sijaan Snapdragon 652 on lähinnä tehokas keskisarjalainen, mutta päihittää jo varhaisissa testeissä viimevuotiset Exynos 5433 -piirit hienokseltaan. Käyttöjärjestelmänä Galaxy Tab S3 -malleissa on Android 6.0 Marshmallow.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju