1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Samsungin tulevat lippulaivat Galaxy S7 ja S7 edge uusissa vuotokuvissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]

  Kaikenlaisia huhuja ja spekulaatioita Samsungin tulevista lippulaivapuhelimista, Galaxy S7:stä ja Galaxy S7 edgestä on liikkunut jo kuukausia, ja välillä huhut ovat olleet kovastikin keskenään ristiriitaisia. Nyt vuotaneet uudet kuvat ovat omiaan kiihdyttämään spekulointia.

  [​IMG]

  VentureBeatin Evan Blass, eli aiemmin aktiivisena vuotajana tunnettu Twitter-nimimerkki @evleaks, on päivittänyt tammikuun alussa julkaisemaansa artikkeliin väitetyn kuvan tulevista S7-malleista, ja julkaissut toisen kuvan Twitterissä. Mikäli kuvat ovat aitoja, vaikuttavat Blassin mainitsemat puhelimien koot oikeilta. Blassin mukaan Samsung olisi helmikuussa esittelemässä 5,1-tuumaisella näytöllä varustetun Galaxy S7:n ja 5,5-tuumaisella näytöllä varustetun Galaxy S7 edgen. Joissain muissa yhteyksissä sen sijaan on väitetty Samsungin julkaisevan helmikuussa 5,1-tuumaiset S7:n ja S7 edgen, 5,7-tuumaisen S7 edge+:n seuratessa myöhemmin tämän vuoden aikana. Kuvien aitous on kuitenkin vähintäänkin kyseenalainen, sillä esimerkiksi kotinäppäin alemman kuvan S7:ssä on alareunastaan vino.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju