Samsungin tragedialle jatkoa: ensin räjähtivät puhelimet, nyt syttyi tulipalo akkutehtaalla...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15359
Reaktiopisteet
103
Samsungista ja sen Galaxy Note7 -älypuhelimesta tuli viime syksynä yleinen vitsi sen jälkeen, kun puhelimet alkoivat räjähdellä tuon tuosta. Erilaisia naljailuja liittyen akkujen räjähdyksiin sai kuulla minne tahansa menikin, jos puhe vain kääntyi millä tahansa tavalla Samsungiin.

Samsungin ongelmat rajoittuivat vain Note7-puhelimiin ja pikku hiljaa asia alkaa unohtua. Tosin Samsungille epäonnekkaasti kohtalo tuntuu puuttuneen peliin.

Samsung SDI:n akkutehtaalla Kiinassa syttyi keskiviikkona pieni tulipalo. Yleensä tällainen pikku-uutinen oltaisiin painettu villaisella, mutta ei nyt: Galaxy Note7 -fiaskon jälkeen tulipalo puhelimiin akkuja valmistaneella Samsung SDI:n tehtaalla on ikävä, mutta samalla kierolla tavalla myös aivan liian hauska yhteensattuma.

Uutistoimisto Reuters kertoo vieläpä, että syypäänä Tianjinissa, Kiinassa sijaitsevan tehtaan tulipaloon olivat jätteet, mukaan lukien vialliset akut. Laajasti tarkastellen syy on aivan sama kuin Galaxy Note7 -paloissa – niidenkin akut olivat viallisia, ylikuumenivat ja aiheuttivat tulipaloja ja muita pamahduksia.

Nyt koeteltu tulipalotehdas valmistaa akkuja juuri muun muassa puhelimiin, sillä se on keskittynyt pienikokoisiin akkuihin. Paikallinen palokunta lähetti paikalle 19 paloautoa ja yhteensä 110 palomiestä. Palo saatiin taltutettua eikä se aiheuttanut merkittävää haittaa tehtaan toiminnalle.

Raportoidusti Samsung SDI on jatkamassa akkujen toimittajana myös Samsungin uudessa Galaxy S8 -huippupuhelimessa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom