Mobiili.fi Samsungin suosittu J-sarja saamassa jatkoa – tätä on luvassa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsungin aiemmin esittelemä Galaxy J3


  Samsungin suosiota kerännyt Galaxy J-sarja saanee pian kaksi uutta jäsentä, kun Galaxy J5- ja Galaxy J7 -puhelimet kävivät nappaamassa Bluetooth-sertifioinnin. Asiasta uutisoi SamMobile. Vuoden 2016 versiot tulevista Galaxy J5- ja J7 -puhelimista ovat luonnollisesti astetta tasokkaampia kuin niiden edeltäjät.

  Aiemmin GFXBench -testiohjelman kautta vuoti kyseisten laitteiden tekniset ominaisuudet. Galaxy J5:ssä olisi 5,2 tuuman kosketusnäyttö 1280 x 720 pikselin tarkkuudella, kun sen edeltäjässä oli 0,2 tuumaa pienempi näyttö. Näytön tekniikkana käytettäneen Samsungin suosimaa Super AMOLED-tekniikkaa. Järjestelmäpiirinä toimisi edelleen Snapdragon 410, mutta RAM-käyttömuistin määrä olisi noussut 1,5 gigatavusta kahteen gigatavuun. Kuvien ottaminen onnistuisi viiden ja 13 megapikselin kameroilla.

  Galaxy J7:ssä olisi 5,5 tuuman Full HD -näyttö. Vaikka näytön koko on pysynyt samana kuin edeltäjässään, tarkkuus on noussut 1280 x 720 pikselistä 1920 x 1080 pikseliin. RAM-muistin määrä olisi tuplaantunut 1,5 gigatavusta kolmeen gigatavuun ja järjestelmäpiirinä toimisi Samsungin oma Exynos 7870. Puheimen akun koko olisi jopa 4 300 milliampeerituntia, minkä avulla toiminta-aikojen pitäisi olla vähintään kiitettävät.

  Viime vuonna Samsung esitteli Galaxy J5- ja J7 -puhelimet kesällä, mutta huhujen perusteella yhtiö voisi julkistaa tänä vuonna tulevat J-laitteensa aikaisemmin. Samsung on jo aiemmin esitellyt Galaxy J1– ja J3 -puhelimet.

  [​IMG]
  Samsungin viime vuoden Galaxy J7 -puhelin

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju