Mobiili.fi Samsungin Smart Glow -puhelin saa Pro-version – lisää muistia ja tallennustilaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy J2 (2016).


  Samsung julkaisi heinäkuun alkupuolella uuden Galaxy J2 -puhelimensa. Vuoden 2016 mallin erikoisuudeksi nousi takakameran ympäriltä löytyvä Smart Glow -ilmoitusvalo. Nyt perässä seuraa muistikapasiteettia lisäävä Pro-versio.

  Galaxy J2 on edullisen hintaluokan älypuhelin. Noin 130 euroa vastaavalla hinnalla laite tarjoilee muun muassa viisituumaisen HD-näytön, 1,5 gigahertsin neliytimisen järjestelmäpiirin, 1,5 gigatavun RAM-muistin ja kahdeksan gigatavua tallennustilaa. Kuvaus hoituu viiden ja kahdeksan megapikselin kameroilla ja virtatarpeista vastaa 2600 milliampeeritunnin akku.

  Smart Glow -ilmoitusvalo taas kertoo eri värein puheluista, viesteistä ja muista tärkeistä tapahtumista. Lisäksi valoa voi hyödyntää selfie-kuvien kohdistamiseen ja henkilöiden tunnistamiseen itse valituilla väreillä.

  [​IMG]
  Smart Glow -ilmoitusvalo.


  Nyt julkistettu Galaxy J2 Pro on suurimmaksi osaksi aiemmin esiteltyä vastaava laite. Se kuitenkin tuplaa tallennustilan määrän 16 gigatavuun ja nostaa RAM-muistin kahden gigatavun tasolle.

  GSMArenan mukaan Galaxy J2 Pro saapuu myyntiin ainoastaan Intiassa. Laitteen hinnaksi on asetettu 9890 rupiaa eli noin 145 euroa, eli lisäsijoitus perusversioon verrattuna on varsin kohtuullinen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju