Mobiili.fi Samsungin seuraavaan lippulaivapuhelimeen huhutaan kaksoiskameraa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2128
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG G5:n tuplakamera.


  Samsungin seuraava lippulaiva on näillä näkymin elokuussa julkaistava Galaxy Note -sarjan uusin tulokas, nimeltään tiettävästi Galaxy Note 7 edge. Uusimman huhun mukaan kyseinen laite olisi saamassa jonkinlaisen kaksoiskameraratkaisun takakuoreensa.

  Kaksoiskameroita löytyy jo muun muassa Huawei P9:stä ja LG G5:stä, ja ensi syksyn iPhone 7 Plussaan on jotain vastaavaa myös huhuttu. Nyt SamMobile kertoo huhusta, jonka mukaan Note 7 edge voisi olla saamassa samantyyppisen kaksoiskamerajärjestelyn kuin LG G5. G5:n takaosassa on sekä tavanomainen 16 megapikselin kamera että laajakulmalinssillä varustettu kahdeksan megapikselin kamera, ja käyttäjä voi tilanteesta riippuen valita, kumpaa kameraa käytetään.

  Muita huhuttuja Note 7 edgen ominaisuuksia ovat QHD-tarkkuudella varustettu 5,8-tuumainen näyttö, 4000 milliampeeritunnin akku, kuuden gigatavun RAM-muisti, Snapdragon 823 -järjestelmäpiiri sekä IP68-luokiteltu pöly- ja vesisuojaus. Toki näihin huhuihin, kuten myös huhuttuun mallinimeen, kannattaa vielä tässä vaiheessa suhtautua varauksella, kun viralliseen esittelyyn on arviolta reilut kaksi kuukautta aikaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju