Mobiili.fi Samsungin seuraava huipputabletti tulossa syyskuun alussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Tab S2 9.7.


  Samsungin seuraava huippupuhelin, Galaxy Note7, esitellään jo elokuun alussa, mutta myös syyskuussa järjestettävien IFA-messujen yhteydessä voitaneen tänäkin vuonna nähdä uusia tuotteita korealaisjätiltä. Aiemmin on jo huhuttu ainakin uudesta älykellosta ja viimeisimmän huhun mukaan myös uusi huipputabletti saattaisi tuolloin virallisesti nähdä päivänvalon.

  Samsung-asioista yleensä hyvin perillä ollut tietovuotaja Eldar Murtazin on Twitterissä maininnut, että Galaxy Tab S3 saatettaisiin nähdä 1. syyskuuta, eli IFA-messujen aattona. Sen tarkempia tietoja Murtazin ei maininnut, mutta aikataulu kuulostaa hyvin loogiselta. Alkuperäiset Galaxy Tab S2 -mallit esiteltiin melko tarkalleen vuosi sitten, ja vaikka keväällä julkaistiinkin hieman tehokkaammalla suorittimella varustetut Tab S2 -mallit, voisi syyskuu olla hyvä ajankohta julkaista täysin uudet Tab S3 -mallit.

  Uuden tai uusien Galaxy Tab S3 -mallien lisäksi syyskuun alussa nähtäneen myös Samsungin uusi älykello. Gear S3 on tiettävästi käyttämässä vastaavaa pyöreää kellotaulua ja pyöritettävään kehykseen perustuvaa käyttöliittymää kuin edeltäjänsä, viime vuonna julkaistu Gear S2.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju