Samsungin puhelintiedot -> SIM-kortti

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja psxgamer, 17/6/05.

 1. psxgamer Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/05
  Viestit:
  1011
  Tykkäykset:
  16
  On ruvennut oikein himottamaan tuollaisen X460/480:n osto kunnolla, mutta tähän mennessä yksi seikka on pitänyt näpit visusti sampoista irti.

  Puhelimissa ei ilmeisestikkään voi siirtää puhelimeen SIM-kortilta otettuja tietoja takaisin SIM-kortille muuta kuin yksitellen. Mikä tekee pois sampan puhelimesta johonkin uuteen siirtymisen sitten joskus todella vaivaloiseksi.

  Jotkut vaan ovat sanoneet, että eihän tuo haittaa on on tietokone ja datakaapeli puhelimeen. Kysymys on siis yksinkertaisesti, että voiko jollain Samsungin softalla siirtää puhelimen muistista kaikki yhteystiedot SAMALLA kertaa SIM-kortille?

  Kiitos jo etukäteen vastauksista!
   
 2. psxgamer Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/05
  Viestit:
  1011
  Tykkäykset:
  16
  Eikö kukaan muka oikeasti tiedä vastausta näin simppeliin kysymykseen?
   
 3. arivi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Foorumilta haulla löytyneen tiedon mukaan ei voi siirtä kuin yksitellen, toisaalta voisihan ne tiedot pitää siellä Sim-kortilla jatkuvasti.

  Vastaus kysymykseen siis löytyi tuolta.
   
 4. psxgamer Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/05
  Viestit:
  1011
  Tykkäykset:
  16
  Valitettavasti niitä osoitetietoja ei voinut pitää vain SIM-kortilla, sillä ne oli ilmeisesti siirrettävä puhelimen muistiin jos niitä haluaa hallita mitenkään. Ja molemmissa ne eivät voi olla, sillä puhelin näyttää sitten peräkkäin SIM-kortin puhelintiedot ja puhelimen puhelintiedot.

  Jos kerran PC:n kauttakaan ei voi siirtää kaikkia puhelimen numerotietoja SIM-kortille niin taitaa jäädä tällä kertaa Samsung kauppaan. Puhdasta idiotismia tuollainen, kuten myös automaattisesti päälle menevä T9-tekstinsyöttö.
   

Jaa tämä viestiketju