Mobiili.fi Samsungin päivitys tuo jo Samsung Cloudin Galaxy S7 ja S7 edgelle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2163
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Cloud esiteltiin Galaxy Note7:n julkistustilaisuudessa.


  Samsungin tuore päivitys sen Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -puhelimille tuo jo mukanaan Galaxy Note7:n yhteydessä julkistetun Samsung Cloud -palvelun.

  Uusi päivitys on jakelussa jo ainakin Italiassa, raportoi SamMobile. Päivityksen jakelu tapahtunee vaiheissa ja sitä voidaan odottaa myös muihin maihin jo lähipäivinä.

  Samsung Cloud on Samsungin uusi pilvitallennuspalvelu, mutta käytännössä kyse on ainakin toistaiseksi puhelimen vaihtoon helpottavien ominaisuuksien laajennuksesta. Tärkeät tiedot varmuuskopioituvat säännöllisesti puhelimesta Samsung Cloudiin, minkä myötä ne pysyvät turvassa ja ovat helppo siirtää uuteen puhelimeen. Pilveen talteen siirtyvät sovellukset, asetukset, puhelimen tiedostot ja käyttöliittymän järjestys.

  [​IMG]
  Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge saavat nyt päivityksen.


  Näin ollen Samsung Cloud ei toistaiseksi kilpaile esimerkiksi Dropboxin, OneDriven, Google Driven tai iCloud Driven kanssa suoranaisesti tiedostojen tallennuksessa tai jakamisessa, vaan kyse on ainakin vielä nyt yksinkertaisemmasta taustaratkaisusta.

  Samsung kertoi Galaxy Note7:n julkistuksen yhteydessä antavansa 15 gigatavua ilmaista Samsung Cloud -tilaa käyttäjille. Mahdollisista maksullisista vaihtoehdoista se ei ole kertonut.

  Samsung tuonee Cloud-palvelun päivityksenä jatkossa useimmille puhelimilleen.

  Tuore Galaxy S7 ja Galaxy S7 edgen päivitys sisältää myös Googlen Android-käyttöjärjestelmän elokuun alun tietoturvakorjaukset sekä toimintaparannuksia Bluetooth- ja NFC-yhteyskiin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju