Mobiili.fi Samsungin kaksi tavaramerkkihakemusta paljastuivat – vahvistus Galaxy S8:n kaksoiskameralle?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsungin tavaramerkkihakemukset LightUp ja Light+.


  Kaksi uutta Samsungin hakemaa tavaramerkkiä sen kotimaassa Etelä-Koreassa on paljastunut. Uudet tavaramerkit vihjaavat tulevaan Galaxy S8 -puhelimeen odotettavasta kaksoiskamerasta.

  Samsung on hakenut tavaramerkit termeille LightUp Camera ja Light+ Camera. Tavaramerkkien kuvauksen perusteella ne käsittävät kamerakennon, jota käytetään kuvien kirkkauden ja selkeyden lisäämiseen hämärässä otetuissa valokuvissa. Tavaramerkit bongasi GalaxyClub.nl.

  Älypuhelimissa kaksoiskameroita on toistaiseksi nähty hyödynnettävän useampiin eri tarkoituksiin. Yleisimmäksi on toistaiseksi muodostumassa juuri hämäräkuvien parantaminen useamman kamerakennon pystyessä paremmin taltioimaan valoa. Yleensä näissä ratkaisuissa on yhdistetty tavallinen värikamera toiseen mustavalkokameraan, joka kykenee tallentamaan tavallista enemmän valoa.

  LG puolestaan on tuonut G5- ja V20-puhelimiinsa 135 asteen laajakuvakameran, joka mahdollistaa laajemman alan mahtumisen kuvaan. Apple puolestaan on iPhone 7 Plussassa päätynyt käyttämään 28 millimetrin ohella 56 millimetrin polttovälin toista kameraa luodakseen kameraa vaihtamalla mahdollisuuden 2x optisen zoomiin.

  Samsungin tavaramerkkihakemusten perusteella Galaxy S8:n kaksoiskamera todennäköisesti yhdistää muun muassa Huawein tavoin väri- ja mustavalkokameran.

  Tuleva Galaxy S8, jonka julkistusta odotetaan alkuvuodelle, on ollut viime päivinä tiiviisti esillä huhuissa ja spekulaatioissa.

  Galaxy S8:sta odotetaan suurta muutosta nykyiseen. Tuoreimpien huhujen mukaan Galaxy S8:n koko etupuoli on näyttöä erillisen kotinäppäimen ja sormenjälkitunnistimen poistuessa. Lisäksi näyttö voisi mahdolliseesti kaartua sivujen ohella myös ylhäältä ja alhaalta puhelimen reunoille. Aiemmat huhut ovat jo odottaneet kaksoiskameran lisäksi Galaxy S8:aan 4K-tarkkuutta näyttöön sekä sisuksiin malliversiosta riippuen uusia tehokkaita Samsungin omaa tai Qualcommin järjestelmäpiiriä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju