Mobiili.fi Samsungin itsenäisesti toimivat VR-lasit nimeltään mahdollisesti Odyssey

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2183
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung kertoi jo huhtikuussa kehittävänsä itsenäisesti toimivia virtuaalitodellisuuslaseja, ja nyt lasien mallinimi näyttää paljastuneen. Galaxyclub.nl-sivusto kertoo Samsungin tuoreista tavaramerkkirekisteröinneistä, jotka paljastavat uuden nimen.

  Samsung on hiljattain kotimaassaan Koreassa rekisteröinyt nimen Odyssey sekä kaksi logoa, joista toinen sisältää tyylitellyt kirjaimet ”VR”. Kuvauksen mukaan nimi ja logot liittyvät virtuaalitodellisuuteen, tietokoneisiin, VR-laseihin ja virtuaalitodellisuuspeleihin.

  [​IMG]

  Samsung kertoi huhtikuussa kehittäjäkonferenssissa, että se kehittää itsenäisesti toimivia VR-laseja, joihin sisältyy myös käyttäjän käsiä ja liikkeitä seuraava teknologia. Tähän mennessä on nähty jo esimerkiksi Oculus Rift- ja HTC Vive -lasit, jotka ovat kuitenkin erillisestä PC-tietokoneesta riippuvaisia ja ovat johdoilla yhteydessä tietokoneeseen. Samsungin julkaisemat Gear VR -lasit taas ovat käyttäneet älypuhelinta näyttönä ja ohjelmiston ajamiseen, mutta älypuhelimeen pohjautuvat VR-lasit ovat toiminnoiltaan rajallisemmat, kuin yhtiön suunnittelemat itsenäisesti toimivat lasit.

  Tiedossa ei vielä ole, milloin Odyssey-tuotteita voidaan markkinoille odottaa. Sen sijaan Samsungin odotetaan julkaisevan uuden, Galaxy Note7 -puhelimelle tarkoitetun version Gear VR -laseistaan mahdollisesti jo lähiviikkoina.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju