Mobiili.fi Samsungin isosta Galaxy A9:stä tulossa paranneltu versio

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Samsungin Galaxy A -sarjan suurin jäsen, Galaxy A9, on saamassa tehokkaamman sisaruksen. Ylempään keskisarjaan asettuva Galaxy A9 Pro näyttäisi olevan hieman paranneltu versio joulukuussa esitellystä A9:stä.

  Jo ennestään oli tiedossa, että tuleva Galaxy A9 Pro käyttää A9:n tavoin peräti kuusituumaista näyttöä. Nyt laite on ilmestynyt AnTuTu-testisovelluksen listoille, paljastaen tarkempia yksityiskohtia. Ison näytön tarkkuus on Full HD -tasoa, eli 1920 x 1080 pikseliä, ja järjestelmäpiirinä on Qualcommin Snapdragon 652, kahdeksanytimisellä suorittimella ja Adreno 510 -grafiikkapiirillä. Erona kolmen gigatavun RAM-muistilla varustettuun A9:ään Pro-versiossa käyttömuistia on neljä gigatavua. Sisäistä tallennustilaa löytyy 32 gigatavua. Myös muistikorttipaikka ja 4000 milliampeeritunnin akku kuuluvat varustukseen. Käyttöjärjestelmänä Galaxy A9 Prossa on Android 6.0.1 Marshmallow ja takakameran tarkkuus kasvaa A9:n 13 megapikselistä 16 megapikseliin.

  [​IMG]

  Samsung Galaxy A9 Pron virallisesta esittelystä ei vielä ole tarkempaa tietoa, mutta sen mallinumerolla SM-A9100 tehty versio on jo käynyt Intiassa testattavana, eli laitteen julkaisu lienee lähellä. On kuitenkin hyvin mahdollista, että Samsung jättää isolla näytetyllä varustetun A9 Pron vain Kiinan markkinoiden erikoisuudeksi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju