Mobiili.fi Samsungin huippusuosioon noussut halpapuhelin saamassa pian jatkoa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2108
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Galaxy J5 oli Samsungilta viime vuoden hitti. Alle 200 eurolla myytävä puhelin nousi DNA:lla viime vuoden myydyimmäksi puhelimeksi ja nappasi Elisallakin kakkospaikan heti iPhone 6:n jälkeen. 13 megapikselin kameralla, HD-näytöllä ja 4G-yhteyksillä varustettu puhelin ei tekniikassaan jäänyt jälkeen monista kalliimmistakaan malleista, ja muotoilun osalta erityisesti klassiset Samsung-fanit löysivät puhelimen nopeasti omakseen.

  Vähemmän yllättävästi Samsung on suunnitellut menestyspuhelimelleen jatkoa täksi vuodeksi ja puhelinten suorituskykyä mittaava GFXBench on paljastanut ensimmäiset tiedot Galaxy J5:n seuraajasta. Alustavien tietojen mukaan puhelimen näytön resoluutio ja kamera tulisivat pysymään identtisinä, mutta näytön kokoa kasvatettaisiin viidestä tuumasta 5,2 tuumaan. Samalla puhelimen tallennusmuisti nousisi kahdeksasta gigatavusta kuuteentoista ja RAM-muisti puolestatoista gigatavusta kahteen.

  Vielä tässä kohtaa uuden Galaxy J5:n myyntiintulosta ei ole annettu tarkempia tietoja, eikä niitä välttämättä tulla näkemäänkään. Vasta viime viikolla Samsung toi kauppoihin uudistetun version halvemmasta Galaxy J1 -mallista täysin ilman virallista julkistusta. Onkin siis hyvin mahdollista, että myös Galaxy J5 tuodaan kauppoihin jossain kohtaa lähitulevaisuudessa ilman erillistä esittelyä. Jäämme mobiili.fissä seuraamaan tilannetta.  [​IMG]
  Samsungin viime vuoden versio suositusta Galaxy J5 -puhelimesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju