Mobiili.fi Samsungin huippunopea muistikortti ei toimi minkään nykyisen laitteen kanssa – Galaxy Note7...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2169
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung esitteli viime viikolla ensimmäisenä valmistajana maailmassa uuden Universal Flash Storage- eli UFS-muistikortin. Kortti on moninkertaisesti nopeampi kuin aiemmat microSD-muistikortit, mutta kortin kääntöpuolena on, ettei se ole yhteensopiva nykyisten microSD-korttipaikkojen kanssa.

  Samsung vahvisti DroidLife-sivustolle, ettei uusi UFS-kortti toimi perinteisen microSD-lukijan kanssa, mutta yhtiö on kehittänyt erityisen korttipaikan, joka tukee sekä UFS- että microSD-kortteja. Samsungin lausunnon mukaan se on tehnyt yhteistyötä eri valmistajien kanssa, että tällaisia hybridikorttipaikkoja nähtäisiin seuraavan sukupolven laitteissa.

  Käytännössä Samsungin lausunto tarkoittaa, ettei uusi korttityyppi ole yhteensopiva minkään tällä hetkellä käytössä tai myynnissä olevan laitteen kanssa, vaan se vaatii uudenlaisen korttipaikan. Hyvä uutinen kuitenkin on, että yhtiö on kehittänyt korttipaikan, joka toimii sekä uusien että vanhojen korttien kanssa, jolloin vanhat microSD-kortit eivät jää toimettomiksi, vaikka tuleva laite tukisikin myös uusia UFS-kortteja.

  Samsungin mukaan uutuuskortit on suunnattu järjestelmäkameroihin, 3D-virtuaalitodellisuuskameroihin, action-kameroihin ja droneihin. Yksi mahdollisuus ”seuraavan sukupolven laitteelle”, joka tukisi sekä UFS- että microSD-kortteja, voisi kuitenkin olla tuleva Galaxy Note7 -puhelin. Sen julkistuksen odotetaan tapahtuvan elokuun alussa, eli ainakin ajoitus olisi oivallinen, kun uusi korttityyppi esiteltiin viime viikolla ja puhelin on tulossa muutaman viikon kuluttua.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju