Samsungin huippu-uutuudet nyt ennakkomyynnissä – toimitetaan ennen myymälämyynnin alkua

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22315
Reaktiopisteet
216
galaxy-s8_wide-700x495.jpg


Samsung on juuri esitellyt kevään huippupuhelimensa, 5,8-tuumaisen Galaxy S8:n ja 6,2-tuumaisen Galaxy S8+:n. Uutuuksien ennakkomyynti alkaa heti tänään. Ennakkotilaajilla on mahdollisuus saada laitteensa jo ennen myymälämyynnin alkua.

Pienemmän Galaxy S8:n suositushinta on 829 euroa ja isomman Galaxy S8+:n suositushinta 929 euroa. Operaattorit DNA, Elisa ja Telia sekä jälleenmyyjistä ainakin Power ja Verkkokauppa.com ovat jo listanneet laitteet sivuilleen ennakkotilattaviksi. Laitteet ovat tarjolla kolmessa eri värisävyssä; vaihtoehtoina ovat Orchid Grey, Arctic Silver ja Midnight Black.

Samsungin mukaan laitteiden myynti alkaa 28. huhtikuuta, mutta jälleenmyyjät ilmoittavat, että 19. huhtikuuta kello 23.59 mennessä ennakkotilauksen sisään laittavat saavat laitteensa jo ennen kuin laitteet saapuvat kauppoihin. Powerin ja Verkkokauppa.comin mukaan toimitukset alkavat 20. huhtikuuta, eli nopeimmat ennakkotilaajat saattavat saada laitteensa jopa viikkoa ennen myymälämyynnin alkua. Kysyntä tietysti vaikuttaa saatavuuteen.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom