Mobiili.fi Samsungin Galaxy S7 edge Olympic Games Edition julki – jaetaan olympialaisiin osallistuville

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2091
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Edition eroaa perusversiosta design-detaljeiltaan.


  Samsung on yksi olympialaisten pääsponsoreista, minkä myötä se onkin juhlistanut pian alkavia kesäolympialaisia uudella erikoisversiolla Galaxy S7 edge -puhelimestaan.

  Olympic Games Edition Galaxy S7 edgestä eroaa lähinnä värityksen yksityiskohdissaan perusversiosta: mustaa puhelinta piristävät takana sähkönsiniset, sivuilla vihreät ja punaiset sekä edessä kullankeltaiset detaljit. Ominaisuuksiltaan olympialaisversio on täysin identtinen alkuperäisen kanssa. Tehostevärit vastaavat olympiarenkaiden virallisia värejä.

  Ohjelmiston osalta olympialaisversio puhelimesta tarjoaa esiladattuna Rio 2016 -aiheisia taustakuvia sekä sovelluksia, muun muassa virallisen kisasovelluksen. Olympiarenkaiden värit tulevat olemaan laajasti esillä myös puhelimen käyttöliittymän koti- ja lukitusnäkymissä kuin myös viestiä, numerovalitsin-, yhteystieto- sekä ilmoitusvalikoissa.

  Galaxy S7 edge Olympic Games Editionnin tarkka saatavuus tai myyntihinta kaikilla markkinoilla eivät ole vielä tiedossa.

  Tämän vuoden kesäolympialaiset järjestetään Rio de Janeirossa, Brasiliassa. Kisat alkavat 5. elokuuta ja päättyvät 21. elokuuta.

  Samsung jakaa yhteistyössä Kansainvälisen Olympiakomitean kanssa 12 500 puhelinta kaikille Rion kisoihin osaa ottaville urheilijoille.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Edition.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju