Mobiili.fi Samsungin Galaxy Note7 -katastrofiin uusi käänne: asiakkaat valittavat korvaavienkin...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Australiassa aiemmin räjähtänyt Note7.


  Samsung aloitti maanantaina kotimarkkinallaan Etelä-Koreassa korvaavien Galaxy Note7 -laitteiden toimittamisen vaihdossa aiemmille mahdollisesti räjähtäviä akkuja sisältäville puhelimille.

  Torstaina eteläkorealainen YTN-televisiokanava raportoi tapauksista, joissa uudetkin korvaavat älypuhelimet ovat ylikuumentuneet tai menettäneet akun varaustaan latauksessa ollessaan. Nyt asiasta uutisoi myös Wall Street Journal.

  Samsung on myöntänyt ongelmat. Toistaiseksi vastaavia tapauksia ei ole raportoitu vielä muualta eikä Samsung ole kommentoinut asiaa muiden maiden osalta tarkemmin. Samsungin mukaan ongelma on täysin ”akkuihin liittymätön” ja kutsui tapauksia ”erillisiksi yksittäistapauksiksi” massatuotantoprosessin tuloksena vahvistaen vielä Samsungin ”tutkivan tarkasti” ongelmaa.

  Alun perin Note7:n vaarallisten akkujen lähteeksi on paljastunut Samsung Electronicsin kanssa samaan ryppääseen kuuluva Samsung SDI, jonka akku löytyi noin 70 prosentista Note7-laitteita.

  Korvaavien Note7-laitteiden osalta Samsung otti käyttöön vain Amperex Technology Limitedin akut, joiden piti olla turvallisia. Jos näin ei olekaan, voi Samsungin Galaxy Note7 -katastrofi saada vielä aivan uusia mittasuhteita.

  Myös Kiinassa on jo räjähtänyt ”turvallinen” Note7, mutta sen osalta epäillään kyseessä olleen puhelimeen ulkopuolelta kohdistunut lämpö.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju