Mobiili.fi Samsungin edullisten O-sarjan puhelimien tiedot paljastuivat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2125
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Kerroimme viime viikolla Samsungin kahdesta uudesta O-sarjan Galaxy-puhelimesta. Nyt SamMobile kertoo saaneensa haltuunsa noiden kahden uutuuden mallinimet ja tekniset tiedot. Vaikuttaa siltä, että O-sarja onkin itse asiassa On-sarja.

  Mallinumerolla SM-G600 valmistettavan laitteen mallinimeksi on SamMobilen mukaan tulossa Galaxy Mega On. Sen teknisistä tiedoista löytyy 5,5-tuumainen HD-näyttö, neliytiminen Snapdragon 410 -suoritin 1,2 gigahertsin kellotaajuudella, 1,5 gigatavua RAM-muistia ja 13 megapikselin takakamera. Lisäksi laitteesta löytyy viiden megapikselin etukamera, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa ja 3000 milliampeeritunnin akku. Painoa tällä SamMobilen mukaan 8,2 millimetriä paksulla laitteella on 145 grammaa.

  Toinen tuleva uutuus on Galaxy Grand On, mallinumeroltaan SM-G550. Sen ominaisuuksiin kuuluvat viisituumainen HD-näyttö, 1,3 gigahertsin kellotaajuudella toimiva Exynos 3475 -suoritin, yhden gigatavun RAM-muisti, kahdeksan gigatavun tallennustila, viiden ja kahdeksan megapikselin kamerat sekä 2600 milliampeeritunnin akku. Laite on 8,5 millimetriä paksu ja massaa sillä on 140 grammaa.

  Molemmissa laitteissa on käyttöjärjestelmänä Android Lollipop 5.1 ja teknisiltä ominaisuuksiltaan laitteet ovat lähellä aiempia Galaxy J5- ja J7-malleja. Erottavana tekijänä tullee olemaan ulkokuoren muotoilu. Teknisten ominaisuuksien perusteella tulevien puhelinmallien voisi kuvitella sijoittuvan edullisempaan keskiluokkaan.

  SamMobilen mukaan vielä ei ole tiedossa millä aikataululla ja mille alueille uudet puhelinmallit ilmestyvät.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju