Mobiili.fi Samsungin edullinen Galaxy Tab E -sarja saamassa liudan uusia laitteita – neljä tablettia...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsungilta voidaan odottaa useita edullisia tabletteja lähiaikoina. Yhdysvaltain telehallintoviraston testeistä on paljastunut Galaxy Tab E 7.0- ja Tab E 8.0 -tabletit, kertoo TimesNews. Seitsemäntuumaisesta tabletista pitäisi tulla myös kevennetty versio Tab E 7.0 Lite ja lapsille suunnattu versio Tab E 7.0 Lite Kids. Nämä tabletit paljastuivat muiden ohella Yhdysvaltalaisen verkkokaupan sivuilta. Asiasta twiittasi Roland Quandt (@rquandt).

  Verkkokaupan sivuilta ei kuitenkaan löydy tablettien teknisiä tietoja, joten ne ovat pitkälti pimennossa. Galaxy Tab E 7.0 on ainoa laite, jonka tekniset tiedot ovat pääosin tiedossa. Nimensä mukaisesti Galaxy Tab E 7.0:ssa olisi seitsemäntuumainen näyttö, jonka tarkkuus olisi 1280 x 800 pikseliä.

  [​IMG]
  Samsung on aiemmin esitellyt 9,6-tuumaisen Galaxy Tab E -tabletin


  Tabletin sisuksissa sykkisi Spreadtrumin SC8830 -järjestelmäpiiri 1,3 gigahertsin taajuudella. Suorittimen tukena olisi 1,5 gigatavun verran RAM-käyttömuistia ja tallennustilaa olisi kahdeksan gigatavua. Tallennustilaa voisi laajentaa tarvittaessa muistikortilla. 4G-verkkoyhteyksiä tukevalla tabletilla voisi napsia kuvia viiden tai 0,3 megapikselin kameroilla.

  Galaxy Tab E 7.0:n kahden muun version tekniset tiedot lienevät astetta heikommat kuin esikuvallaan. Kevyemmissä versioissa näytön tarkkuus on luultavasti alhaisempi ja RAM-muistin määrä vähäisempi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju