Samsungin Bixbyn salat: keskeinen ominaisuus rakentuu yhteistyölle ja sen saa muihinkin...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22351
Reaktiopisteet
216


Samsungin Bixby-virtuaaliavustajakokonaisuus on sen uusien Galaxy S8 -huippupuhelinten ohjelmistopuolen suurin uudistus. Bixbyssä on monta eri puolta – se on listaus eri asioista kertovia kortteja, puhumalla käytettävä avustaja sekä myös esineiden ja asioiden tunnistaja kameran kuvan perusteella.

Jälkimmäinen esineiden tunnistus perustuu yhteistyölle Pinterest-palvelun kanssa ja vastaa käytännössä pitkälti Pinterestin omaan sovellukseensa esittelemää Lens-toimintoa, jonka se juuri aiemmin maaliskuussa toi jo kaikkien käyttäjiensä saataville Yhdysvalloissa.

Galaxy S8:ssa Bixby Vision -nimellä kulkevalla ominaisuudella voi kohdistaa kameran valittua esinettä kohti ja etsiä tämän jälkeen Pinterestistä sitä vastaavia muita kuvia tai tehdä ostoshaun. Lisäksi erikseen ominaisuus tunnistaa QR-koodit, viinipullot ja paikat.

Pinterest kertoo Galaxy S8 -yhteistyöstään blogissaan.

Euroopassa Bixby on Galaxy S8 -puhelinten myyntiin tullessa huhtikuun lopulla vielä varsin rampa: se tukee aluksi vain korean kieltä ja kuukautta myöhemmin mukaan tulee tuki amerikan englannille. Brittiaksentin englanti ja muita eurooppalaisia kieliä luvataan mukaan myöhemmin tänä vuonna ja siitä eteenpäin.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom