Mobiili.fi Samsungin Androidia välttelevä älypuhelin saa jatkoa tänä vuonna

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2141
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung on pääasiassa tunnettu Android-laitteistaan, mutta yhtiöllä on myös oma Tizen-käyttöjärjestelmänsä. Ensimmäinen Tizen-pohjainen puhelin, Samsung Z1, näyttää saavan seuraajan tänä vuonna.

  Tizen-käyttöjärjestelmää on nähty pääasiassa Samsungin rannelaitteissa. Lisäksi yhtiö on julkaissut kaksi Tizen-puhelinta: Samsung Z1:n ja Samsung Z3:n.

  [​IMG]
  Samsung Z1.


  SamMobilen mukaan Z1 saa tänä vuonna seuraajan. Samsung Z1 (2016) -nimellä kulkeva versio saattaa hyödyntää Z3:n tavoin AMOLED-näyttöä. Muita teknisiä tietoja ei kuitenkaan ole toistaiseksi saatavilla.

  Alkuperäinen Samsung Z1 julkaistiin vuoden 2015 tammikuussa. Laitteesta löytyi Tizen-käyttöjärjestelmän lisäksi 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin, 768 megatavua RAM-muistia, neljä gigatavua tallennustilaa, muistikorttipaikka, kaksi SIM-korttipaikkaa ja 1500 milliampeeritunnin akku. Kyseessä oli siis teknisesti vaatimaton ja hinnaltaan edullinen laite.

  Samsung Z1 (2016) ilmaantunee markkinoille hieman päivitetyllä raudalla myöhemmin tänä vuonna. Tarkempia arvioita mahdollisesta julkistuspäivästä ei kuitenkaan tässä vaiheessa ole.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju