Mobiili.fi Samsungin Android-vapaa älypuhelin Z3 mahdollisesti tulossa myös Eurooppaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Z3


  Samsung julkisti eilen sen toisen Tizen-käyttöjärjestelmällä toimivan älypuhelimen, Z3:n, ja vaikka laitteen myynti alkaa Intiasta, se saattaa olla tulossa myös Eurooppaan.

  Samsung Z3:n saapumisesta Eurooppaan vihjaa venäläissivusto Mobile-Review’n arvostelu kyseisestä puhelinmallista. Aiheesta kertoo SamMobile, joka huomauttaa venäläissivuston testaaman puhelimen mallinumeron olleen SM-Z300F, ja F-kirjain mallinumerossa on yleensä löytynyt juuri Euroopan ja Venäjän markkinoille suunnatuista Samsungin puhelimista. Lisäksi testattu puhelin tukee LTE 4G -verkkoja, joita Intiassa ei käytetä. Kyseessä on siis selvästi Intian ulkopuolelle tarkoitettu puhelin.

  SamMobile mainitsee myös aiemman huhun, jonka mukaan Samsung lopettaisi edullisimpien älypuhelimien myynnin Alankomaissa. SamMobilen mukaan tämä saattaisi enteillä sitä, että Samsung toisi edullisten Android-puhelimien tilalle edullisia Tizen-puhelimia.

  Samsung Z3 on viiden tuuman näytöllä ja verrattain yksinkertaisilla sisuksilla varustettu älypuhelin, jonka käyttöjärjestelmänä toimii Samsungin oma Tizen, jota yhtiö on käyttänyt myös muun muassa älykelloissa ja televisioissa. Z3:n hinta Intiassa on noin 115 euroa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju