Mobiili.fi Samsungin alle satasen menestystabletti saamassa päivitetyn version

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsungin pari vuotta sitten julkaisema Galaxy Tab 3 Lite on ollut hyvin esillä erityisesti halvempien tablettien kategoriassa, ja tuoreiden tietojen mukaan Samsung on suunnittelemassa tabletin päivittämistä ajankohtaisemmalla tekniikalla. Varsinaisesta seuraajasta ei ole kyse, vaan kyse on lähinnä vanhentuneiden komponenttien vaihtamisesta uudempiin.

  Suurin uudistus tablettien välillä näkyy suorittimissa, joiden osalta Samsung hylkää aikaisemmin käytetyt Marvellin suorittimet ja siirtyy käyttämään Qualcommin 1,2 GHz:n Snapdragon 410 -suorittimia. Kaverikseen Snapdragon 410 saa uuden Adreno 306 -grafiikkasuorittimen ja RAM-muistin määrää nostetaan yhdestä gigatavusta 1,5 gigatavuun. Tehokkaampien sisuskalujen ansiosta tabletti käyttää Androidin 5.1.1 -versiota, verrattuna alkuperäisen Galaxy Tab 3 Liten Android 4.2 -versioon.

  Uudemman käyttöjärjestelmäversion ja tehokkaampien sisuskalujen lisäksi Galaxy Tab 3 Lite saa päivitystä kameraosastolla. Kokonaan uutta tabletissa on kahden megapikselin etukamera, minkä lisäksi takakameran tarkkuus on nostettu kahdesta megapikselistä viiteen megapikseliin. Sen sijaan muun muassa 1024×600 pikselin TFT-näyttö ja kahdeksan gigatavun tallennusmuisti pysyvät tabletissa entisellään.

  Tällä hetkellä uudistetun Galaxy Tab 3 Liten myyntiintulosta ja hinnoittelusta ei ole varmistettuja tietoja. Alustavien listausten mukaan hinnan on kuitenkin väitetty asettuvan 95 euron tuntumaan, mikä vastaisi melko tarkasti Galaxy Tab 3:n tämänhetkistä hintaa. Vanhat tabletit korvataan uusilla todennäköisesti asteittain.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy Tab 3 Lite mustana edestä ja takaa.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy Tab 3 Lite valkoisena edestä ja takaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju