Mobiili.fi Samsungin A-sarja saamassa jatkoa – tasapainoilua hinnan ja ominaisuuksien välillä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsungin vuonna 2014 julkistama Galaxy A –sarja on viime vuosina osoittautunut menestykseksi ja tavoittanut erityisesti kuluttajia, jotka haluavat laadukkailla materiaaleilla varustetun puhelimen kohtuuhintaan. Aiemmin Samsung on julkaissut Galaxy A3:sta, Galaxy A5:stä, Galaxy A7:stä ja Galaxy A9:stä vuoden 2016 mallit, mutta nyt huhut veikkaavat kokonaan uutta mallinumeroa. Zauban tuoreessa listauksessa mainitaan Samsungin tuleva Galaxy A4 –malli, joka sijoittuisi A3:n ja A5:n väliin.

  Erikoisuutena Galaxy A4:ssä olisi 5,5 tuuman näyttö, joka olisi selvästi suurempi kuin Galaxy A3:n 4,7 tuuman näyttö tai Galaxy A5:n 5,2 tuuman näyttö. Resoluution osalta Galaxy A4:n näyttö tukisi FullHD-resoluutiota, joka olisi Galaxy A3:a tarkempi, mutta samaa tasoa Galaxy A5:n kanssa. Näin ollen puhelin sijoittuisi ominaisuuksiltaan lähemmäs Galaxy A5:ttä kuin budjettimallina toimivaa Galaxy A3:a.

  Tällä hetkellä Galaxy A4:stä ei tiedetä tarkempia teknisiä tietoja, mutta puhelimen mallinimenä kulkee SM-A430U. Galaxy A4:n hinnan odotetaan asettuvan Intiassa 25 000 ja 30 000 Intian rupian välille, mikä tarkoittaa euroissa 329 ja 395 euron hintahaitaria. Tarkempia tietoja puhelimen julkaisuajankohdasta ei ole vielä tiedossa.

  [​IMG]
  Samsungin aiemmista A-sarjan puhelimista kuvassa Galaxy A3.

  [​IMG]
  Samainen Galaxy A3 Soft Pink -värissä.

  [​IMG]
  Ylempään hintaluokkaan kuuluva Galaxy A5 Midnight Black -värissä,

  [​IMG]
  Galaxy A5 Platinum Silver -värissä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju