Mobiili.fi Samsungin 18-tuumaisen jättitabletin tiedot vuotivat – tätä on luvassa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Hiljattain Intiassa ilmenneiden rahtitietojen perusteella Samsungilla on suunnitteilla valtava 18-tuumainen Android-tabletti. SamMobile on saanut tietoja tulevasta tabletista ja kertoi sen tarkat tekniset ominaisuudet.

  SamMobilen saamien tietojen mukaan 18,4-tuumaisen näytön tarkkuus olisi 1920×1080 pikseliä. Näyttö toteutettaisiin käyttäen TFT LCD -tekniikkaa, joka on LCD-näytöissä IPS LCD:tä edullisempi tekniikka. Tahoe -koodinimellä kulkevan laitteen sisuksissa olisi Samsungin oma 64-bittinen Exynos 7580 -järjestelmäpiiri, joka sykkisi 1,6 gigahertsin taajuudella.

  [​IMG]
  Samsungin suuri Galaxy Note Pro 12.2 -tabletti – huhuttu tabletti olisi tätäkin paljon suurempi


  Tallennustilaa olisi 32 gigatavun verran ja sitä voisi laajentaa parhaimmillaan 128 gigatavun muistikorteilla. RAM-käyttömuistia olisi kaksi gigatavua. Tabletin takapuolella olisi kahdeksan megapikselin kamera, kun taas omakuvat otettaisiin 2,1 megapikselin kameralla. Laitteen toiminta-ajoista huolehtisi 5 700 milliampeeritunnin akku. Tahoen fyysiset mitat olisivat 451,8 x 275,8 x 11,9 millimetriä, mutta painosta ei vielä toistaiseksi ole tietoa. Tabletin käyttöjärjestelmänä toimisi Googlen Android 5.1 Lollipop, jonka päälle on luultavasti laitettu Samsungin oma käyttöliittymä.

  Saa nähdä, mille kohderyhmälle Samsung suuntaa jättitablettinsa, koska normaali tabletin käyttäjä tuskin näin suurta tablettia kaipaa. Toki laite voisi olla ”kodin yleisviihdelaite”, jota ei liikuteltaisi paljoa.

  Samsungin tulevan tabletin julkistusaikataulusta tai hintatiedoista ei ole vielä selvyyttä. Samsungilta huhutaan myös uutta 12-tuumaista Windows 10 -käyttöjärjestelmällä toimivaa tablettia, jossa olisi Intelin vähävirtainen Core M -suoritin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju