Mobiili.fi Samsungin älykelloja voi pian käyttää myös iPhonen kanssa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Gear S2


  Samsungia on saatettu jossain vaiheessa moittia heikoista yhteensopivuuksista eri laitteiden kesken, ja esimerkiksi sen ensimmäiset älykellot olivat kovinkin tarkkoja sen suhteen, mihin älypuhelimiin niitä saattoi yhdistää. Tilanne on kuitenkin muuttunut paremmaksi, ja tulevaisuudessa ei Samsungin älykelloa tarvitse välttämättä edes käyttää vain Android-puhelimen kanssa. Tuore raportti kertoo, että tuki Applen iOS-laitteille on jo työn alla.

  Samsungin aikeista yleensä varsin hyvin perillä oleva SamMobile-sivusto kertoo saaneensa ”sisäpiiriin” kuuluvalta lähteeltään vahvistuksen, että Samsung työstää iOS-tukea sen älykelloille. Käytännössä tulossa on iPhoneen asennettava Gear Manager -sovellus, jonka avulla Samsungin kelloja voi yhdistää myös Applen puhelimiin. Tarkempaa aikataulua ei ole tiedossa, mutta SamMobile arvelee, että sovellusta työstetään vauhdilla, sillä myös Applen oma kello käy epäilemättä hyvin kaupaksi joulun lähestyessä.

  Samassa yhteydessä SamMobile mainitsee myös Samsungin työstävän uutta versiota sen C-Pen -kynästä. Kyseessä on kynä, joka yhdistää sekä kosketusnäytöille soveltuvan stylus-ohjauskynän, että perinteisen kuulakärkikynän. SamMobilen lähteiden mukaan uusi C-Pen olisi varustettu myös Bluetooth-yhteydellä, joka tuo stylukselle uusia toimintamahdollisuuksia.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju