Mobiili.fi Samsungilta uusi Android-vapaa älypuhelin – tällainen on Z3

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Z3 kultaisena


  Samsung on kaikessa rauhassa kehittänyt omaa Tizen-käyttöjärjestelmää ja se löytyykin monista yhtiön älykelloista. Yhtiö on esitellyt jo aiemmin Samsung Z1 -Tizen-puhelimen, mutta tänään yhtiö on julkistanut uuden, tehokkaamman Z3 -älypuhelimen.

  Tuotekuvien perusteella on mahdoton erottaa laitetta Tizen-puhelimeksi, sillä se näyttää ulkoisesti ja lukitusnäytöltään samalta kuin Samsungin Android-puhelimet. Teknisten tietojen valossa puhelin sijoittuu alempaan keskiluokkaan.

  Samsung Z3:ssa on viiden tuuman Super AMOLED-kosketusnäyttö 1280×720 pikselin tarkkuudella. Laitteessa on Tizen 2.3 -käyttöjärjestelmä, jossa on muun muassa Ultra Data Saving -tila, joka vähentää sovelluksien datankulutusta jopa 40 prosenttia.

  Z3:ssa on neliytiminen Spreadtrum -järjestelmäpiiri, joka sykkii 1,3 gigahertsin taajuudella. Sen tukena on gigatavun verran RAM-käyttömuistia. Kahdeksan gigatavun tallennustilaa voi tarvittaessa laajentaa muistikortin avulla. Puhelimen fyysiset mitat ovat 70 x 141,6 x 7,9 millimetriä ja se painaa 137 grammaa. Toiminta-ajoista huolehtii puhelimen 2 600 milliampeeritunnin akku. Kuvien ottaminen onnistuu kahdeksan ja viiden megapikselin kameroilla.

  Samsung Z3 tulee myyntiin Intiassa 21. päivä lokakuuta 8 500 Intian rupian eli noin 115 euron hintaan. Samsung Z3 tuskin saapuu koskaan Eurooppaan myyntiin. Puhelin tulee saataville hopeisena, kultaisena ja mustana.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju