Mobiili.fi Samsungilta tulossa uusi versio sen Windows 10 -huipputabletista

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2147
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy TabPro S.


  Samsung esitteli tammikuussa näyttävän huipputabletin, Galaxy TabPro S:n, joka pakkasi täyden Windows 10 -käyttöjärjestelmän ja 12-tuumaisen Super AMOLED -näytön alle 700 grammaa painavaan ja vain 6,3 millimetriä paksuun pakettiin. Nyt SamMobile tietää kertoa, että Samsung valmistelee uutta versiota TabPro S:stä.

  SamMobilen tietojen mukaan korealaisyhtiö julkaisee Galaxy TabPro S2:n tulevien kuukausien aikana. Laitteesta on olemassa ainakin neljä eri versiota, mallit SM-W728, SM-W727, SM-W723 ja SM-W720. Nämä saattavat olla joko eri markkina-alueille suunnattuja tai eri ominaisuuksilla varustettuja versioita, ja osa niistä saattaa olla myös 4G LTE-yhteydellä varustettuja.

  TabPro S2 saattaa edeltäjänsä tavoin käyttää 12-tuumaista, 2160 × 1440 pikselin Super AMOLED -näyttöä ja Intelin uusimpia Core m -sarjan suorittimia. Tarkempaa tietoa TabPro S2:n julkaisuaikataulusta ei vielä ole, mutta kun ottaa huomioon, että alkuperäinen malli on vasta vajaat kahdeksan kuukautta vanha, ei uudella mallilla varsinaisesti vielä kiire ole.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju