1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Samsungilta tulossa uusi tabletti styluksen kanssa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  Samsung näyttää olevan aikeissa julkaista uuden tabletin. Kovin tarkkoja tietoja laitteesta ei vielä ole kantaunut, mutta ilmeisesti kyseessä on S-Pen -ohjauskynällä varustettu keskisarjalainen.

  [​IMG]
  Tuleva Galaxy Tab -malli.


  Uusi laite käväisi Yhdysvaltain telehallintovirasto FCC:n testeissä, ja sen verran on tiedossa, että laite sisältää nykyaikaiset WiFi-, Bluetooth- ja LTE-yhteydet, mutta juuri muuta ei vielä tiedetäkään. Laitteen mallinumero on kuitenkin SM-P585, mikä antaa olettaa, että kyseessä on uusi versio viime kevään Galaxy Tab A 10.1 -mallista, jonka mallinumero on SM-T585.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016).


  Uudesta laitteista uutisoineen Ausdroid-sivuston mukaan tabletti voisi kuvan perusteella olla näytöltään kahdeksantuumainen, mutta laitteen mittasuhteet esimerkiksi takakameran osalta näyttäisivät vastaavan melko pitkälti 10,1-tuumaista Galaxy Tab A -mallia. Suurimpana erona onkin alakulmassa sijaitseva kolo S Pen -kynälle.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju